Povestea femeii de culoare care a născut doar copii albi cu toate că nu şi-a înşelat soţul FOTO

O femeie din Brazilia suferă de o boală bizară, motiv pentru care trei dintre copii săi suferă de albinism şi sunt albi, cu toate că ea este de culoare. Din acest motiv, de multe ori, este confundată cu o dădacă.

06 nov. 2014, 20:13

Autnci când Rosemere Fernanda Andrade, o femeie în vârstă de 31 de ani, a avut primul ei nou-născut în brațe a crezut că a fost o încurcătură. Astfel, atât ea, cât şi fostul ei soţ, Joao, sunt de culoare, însă fiica lor, Ruth, avea pielea albă, păr blond și ochi albaștri, potrivit Mirror.

Citeşte şi Când era mică, colegii o porecleau „GIRAFA”. Acum câştigă mii de euro zilnic după ce le face asta bărbaţilor

Ulterior s-a descoperit că Ruth suferă de o boală genetică rară numită albinism, motiv pentru care nu are pigment al pielii. De atunci Rosemere a avut încă doi copii albinoşi precum și trei copii negri. Inedit este faptul că de multe ori, atunci când este cu odraslele pe afară, femeia este confundată cu dădaca lor.

Citeşte şi Gestul EXTREM al unei fete după ce IUBITUL a descoperit că îl înşală cu un alt bărbat FOTO

Când sunt cu copiii mei, primesc priviri ciudate de la cei din jur deoarece arătam atât de diferit. Înainte obişnuiam să mă supăr, dar acum încerc să învăţ oamenii ce înseamnă albinismul„, a declarat Fernanda.