Povestea femeii cu 21 de ani mai tânără decât soţul ei. Cum arată bărbatul considerat „un pedofil” FOTO

Madison Mitchell, o tânără de 19 ani, este mai tânăra cu 21 de ani faţă de cel pe care l-a luat de soţ, David Dunn, un bărbat de 40 de ani. Cuplul este criticat dur de oamenii care îl văd pe stradă, mai ales că cei doi au şi un copil.

13 aug. 2015, 16:08

Povestea lor de dragoste este una simplă. Cei doi s-au cunoscut în ziua în care David a început să lucreze pentru mama fetei. După ce s-au împrietenit, au început să îşi scrie zilnic pe chat-ul de Facebook, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Coşmarul NECRUŢĂTOR prin care a trecut o fetiţă care se juca la malul mării: Vedeam cum i se umflă… FOTO

Tânăra avea deja 18 ani atunci când a început relaţia. Mai mult, părinţii tinerei au fost de acord cu relaţia, deoarece îl cunoşteau bine pe David. Cei doi s-au căsătorit şi, recent, Maddy a născut un băieţel.

Auzim pe stradă tot felul de comentarii urâte, dar nu le luăm în seama. E absurd să zici că e pedofil doar pentru că eu sunt mai tânăra. Familiile noastre au fost de acord cu relaţia, iar noi ne înţelegem minunat„, a declarat Maddison.

Citeşte şi Bărbat dispărut acum an, surprins într-un selfie făcut de un cuplu, pe stadion. Ce s-a întâmplat cu el FOTO

Indiferent de comentariile celor din jur, Maddy şi David susţin că nimic nu poate să îi despartă şi că relaţia lor este pentru toată viaţă.

Mă amuză cei care îmi spun că sunt pedofil. Relaţia dintre mine şi soţia mea a început când ea era majoră. Este o poveste normală între doi oameni care se iubesc„, a spus David.


loading...