Povestea GEMENELOR care au recurs la operaţii estetice costisitoare pentru a deveni PĂPUŞI SEXUALE FOTO

Două tinere gemene au recurs la o serie de operaţii estetice costisitoare pentru a deveni adevărate păpuşi sexuale.

02 nov. 2014, 15:52

Gemenele Emma şi Sara Koponen, din Suedia, s-au modificat din cap până în picioare pentru a arăta ca nişte păpuşi gonflabile. Mai mult, ele recunosct că au recurs la acest gest deoarece ele împart totul.

Citeşte şi Şase tinere şi o frumoasă VEDETĂ şi-au fotografiat fundurile NEBRONZATE, renunţând la bikini FOTO

Chiar dacă semănau ca două picături de apă şi înainte, suedezele în vârstă de 25 de ani au cheltuit o adevărată avere pentru a-şi îndeplini visul, acela de a arăta precum două gonflabile identice. Tinerele, care s-au mutat recent în Marbella, Spania, au cheltuit 37.000 de dolari pe intervenţiile estetice. Astfel, şi-au pus trei rânduri de silicoane, şi-au mărit buzele cu acid hialuronic, şi-au tatuat la fel sprâncenele şi au aceleaşi implanturi dentare.

Singurul lucru care face diferenţa între ele este culoarea părului, pentru ca iubiţii lor, cei care le-au finanţat operaţiile, să reuşească să le distingă.

Citeşte şi Frumoase, dar PERICULOASE: Cele mai sexy DEŢINUTE fotografiate de POLIŢIŞTI GALERIE FOTO

Nu avem de gând să ne oprim aici. Mai avem mult de corectat pentru ca să ne transformăm complet în păpuşi de sex„, a povestit Sara.

Cele două sunt atât de obsedate de a face totul la dublu încât mănâncă exact acelaşi tip de mâncare, în aceeaşi cantitate, beau exact aceleaşi sucuri şi fac exact acelaşi număr şi tip de exerciţii la sala de forţă pentru a arăta exact la fel.