Povestea GEMENILOR concepuţi în aceeaşi ZI, dar născuţi la TREI ANI DIFERENŢĂ FOTO

Un bărbat bolnav de cancer testicular şi-a îngeţat în anul 2007 mai multe mostre de spermă, speriat că va rămâne fără moştenitori. Astfel, soţia sa, după o fertilizare în vitro, a născut un băieţel în 2010. La trei ani după aceea a fost născut un a doilea copil, din aceeaşi spermă, motiv pentru care cei doi seamănă extrem de mult şi sunt consideraţi gemeni.

13 sept. 2013, 17:35

Richard Norman a fost diagnosticat cu cancer testicular în 2007, atunci când avea doar 26 de ani. Înainte de extirparea testicului drept, bărbatul a fost sfătuit de doctori să păstreze mai multe mostre de spermă într-o bancă de spermă, dacă doreşte să aibă moştenitori mai târziu.

Citeşte şi S-a trezit din comă după 3 luni şi a aflat o VESTE la care nicio FEMEIE nu s-ar fi aşteptat

Astfel, la trei ani distanţă, soţia sa a fost însămânţată artificial, motiv pentru care a dat naştere lui Charlie în 2010. La sfârşitul lui 2012, a fost născut şi un al doilea copil, o fetiţă pe nume Georgiana. Inedit este faptul că cei doi copii sunt consideraţi gemeni, dat fiind faptul că au fost concepuţi în aceeaşi zi. Mai mult, ADN-ul lor este aproape identic, iar asemănarea fizică este uimitoare.

Bărbatul a povestit că cei doi copii i-au dat puterea să depăşească cancerul, în prezent fiind sănătos, după ce a fost de două ori la un pas de moarte.

Citeşte şi A bătut şanse de 700.000 la 1. Povestea CUPLULUI care în 14 LUNI a uimit MEDICII de două ori FOTO

Nu ne aşteptam să meargă din prima, dar două săptămâni mai târziu am descoperit că eram însărcinată. A fost un miracol. Am fost foarte încântaţi când s-au născut. Arătau identic ca bebeluşi, ceea ce este normal dat fiind că au fost concepuţi în acelaşi timp. Dar au personalităţi diferite. Gergiana este foarte delăsătoare, în timp ce Charlie ştie ce vrea„, a declarat mama celor doi gemeni concepuţi în acelaşi timp, dar născuţi la trei ani diferenţă.