Povestea impresionantă a căţelului care a parcurs sute de kilometri pentru a-şi revedea stăpânii. A stat două săptămâni pe drum

Parcă desprinsă din povestea filmul "A Dog's Way Home", un câine şi-a dovedit loialitatea, parcurgând 62 de mile doar pentru a ajunge din nou la stăpânii lui şi a scăpa din locul în care era ţinut departe de ei.

04 nov. 2020, 07:41
Povestea impresionantă a căţelului care a parcurs sute de kilometri pentru a-şi revedea stăpânii. A stat două săptămâni pe drum

Un Golden Retriver de un an, pe nume Ping An, a fost dus la nişte prieteni ai stăpânilor, la 100 de kilometri distanţă de casa lui din estul Chinei, pe perioada în care se făceau revonovări.

După patru luni de separare, Ping An nu a mai suportat să fie departe de stăpânii lui, aşa că a plecat spre ei.

După ce a parcurs 62 de mile, patrupedul a fost găsit în faţa unei clădiri de birouri, cu lăbuţele sângerânde. Căţelul părea trist şi disperat fiindcă nu a reuşit să îşi găsească stăpânii, conform Mirror.

Revederea cu stăpânii

Salvatorii săi au avut grijă să-i vindece rănile şi au postat mai multe fotografii pe reţelele sociale cu gândul de a-i găsi stăpânii.

În cele din urmă, Ping An şi familia ei au fost reunite. Revederea a fost cu adevărat emoţionantă. Stăpânii şi-au luat căţelul în braţe şi i-au spus „Ping An, ai muncit aşa mult. Vei sta doar la noi acasă de acum încolo. Nu te vom mai duce niciodată departe”.