Povestea impresionantă a lui Florin, băimăreanul rămas fără mâini după un accident de muncă. ”Îmi doresc să-mi strâng băiatul în brațe”

Sute de oameni s-au adunat duminică la Sala Sporturilor din Baia Mare. Oamenii s-au mobilizat să-l ajute pe Florin, un bărbat de 50 de ani rămas fără antebrațe în urma unui accident de muncă.

27 mart. 2023, 12:33
Povestea impresionantă a lui Florin, băimăreanul rămas fără mâini după un accident de muncă. ”Îmi doresc să-mi strâng băiatul în brațe”

Florin Zaharie a rămas fără antebrațe în 2016, în urma unui accident de muncă. Singurele lui ajutoare sunt mama lui, care locuiește cu el, dar și fiul în vârstă de 13 ani. Singura șansă pentru o viață cât mai apropiată de normal este montarea a două proteze bionice. Pentru acestea are nevoie de 130.000 euro. Deocamdată, s-au strâns 20.000 de euro.

După accident, Florin a învățat să se descurce și singur, însă cea mai mare dorință a sa este să își poată îmbrățișa fiul, potrivit stirileprotv.ro.

”Cel mai mult îmi doresc să putem achiziționa două proteze bionice să pot să-mi strâng băiatul în brațe. Și să mă joc cu el, totdeauna plâng când vorbesc de astea… și zice că nu te poți juca nimic cu mine, că nu ai mâini. Ce să fac, așa-i viața. Asta tot așa acționează, atât deschide și pot prinde sau pot lua un pahar cu apă, altceva, nu”, spune Florin.

Membrii mai multor asociații din Baia Mare au organizat un eveniment caritabil pentru a strânge bani pentru două proteze bionice.

Cine vrea să-l ajute pe Florin să-și îndeplinească visul o poate face donând orice sumă în conturile de mai jos:

RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001 – cont în LEI

RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008 – cont în EURO