Povestea incredibilă a unei cântăreţe celebre: Şi-a găsit fraţii, după zeci de ani, pe Facebook

Una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară a fost nevoită să ajungă la 38 de ani pentru a-și cunoaște, cu adevărat, rudele. Iar când spunem asta ne referim la frații și surorile ei, oameni pe care i-a găsit doar după ce s-au căutat pe Facebook.

04 iul. 2017, 16:21
Povestea incredibilă a unei cântăreţe celebre: Şi-a găsit fraţii, după zeci de ani, pe Facebook

Emilia Ghinescu are o poveste de viaţă impresionantă. Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară a fost părăsită de tatăl natural, iar cel vitreg a folosit-o ca sac de box .

„Niciodată nu o să pot să îl înțeleg, cum nu o să pot să îl înțeleg nici pe tatăl meu adevărat. Nu cred că am să vreau să îl cunosc vreodată…”, spunea Emilia Ghinescu într-o emisiune TV.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat de curând. Iar asta pentru că, zilele trecute, vedeta a fost invitată la nunta unuia dintre frații ei. Iar acolo a avut ocazia să își cunoască, în persoane, și alți frați și surori.

„Au abordat-o pe Facebook și i-au trimis fotografii cu ea și cu mama ei. Ea bănuia ceva, dar nu știa exact câți frați sunt. Iar în weekend, la nunta unuia dintre frați, i-a văzut pe toți. Era și tatăl ei natural acolo, dar nu au vorbit deloc. A fost nevoie să treacă mai bine de 30 de ani ca să se cunoască. Au făcut schimb de telefoane, iar de acum vor avea o relație normală, așa cum e și firesc între frați și surori. Emilia a vrut să și cânte la nunta fratelui ei, așa cum era și normal”, a spus soțul celebrei artiste, potrivit spynews.ro.

„Ce să poată să facă un copil, o fetiță de 11 ani, în fața unui om adult care se impunea, de fiecare dată, prin forță. nu puteam să fac nimic. dar de multe ori am fugit de acasă, la bunici, erau singura mea scăpare. Acum, gândindu-mă retroactiv, și eu mă mir de unde am avut forța asta ca să plec, pe vremea aia, copil fiind, aveam 7-8-9 ani de acasă, singură, cu autobuzul până la țară la bunicii mei, la vreo 60 și ceva de kilometri de Pitești, noaptea”, este o parte a dramei trăite de Emilia Ghinescu.

Cântăreaţa mai are trei fraţi din partea tatălui natural, gemenii Dorin şi Eugen și sora Andreea.

Citeşte şi COŞMARUL cântăreţei Emilia Ghinescu. „Mi-au spus că ar putea fi cancer….”