Povestea incredibilă a unui câştigător de la LOTO. Cum a investit românul banii de frica blestemelor

Povestea incredibilă a unui câştigător de la LOTO. De frica blestemelor, Gheorghe Breaban şi-a investit cei 1,5 milioane de euro câştigaţi în anul 2004, într-o biserică, informează România TV.

20 nov. 2017, 13:04

Gheorghe Breaban din localitatea Vicovu de Jos, judeţul Suceava, a câştigat la LOTO în luna februarie 2004, nu mai puţin de 1,5 milioane de euro şi un autoturism. De frica necazurilor prin care au trecut majoritatea câştigătorilor, bărbatul de 44 de ani a folosit banii câştigaţi în construcţia unei biserici.

Citeşte şi LOTERIA CRĂCIUNULUI 2017. Loteria Română pune la bătaie 210 câştiguri în valoare totală de 300.000 de lei

La vremea respectivă, bărbatul deţinea o firmă de construcţii. Între timp s-a lăsat de afaceri şi s-a apucat de agricultură şi de fapte bune, pentru că o sumă considerabilă din câştig a donat-o rudelor. Cu restul şi-a cumpărat o maşină de cultivat cartofi.

De-a lungul timpului s-a dovedit că banii câştigaţi la LOTO aduc necazuri câştigătorilor. Majoritatea celor care au investit în afaceri au ajuns în pragul falimentului. Un alt câştigător a murit chiar în maşina pe care şi-a cumpărat-o din banii câştigaţi.

Ultimul câştigător al marelui premiu de la LOTO, Daniel Andrei din Vaslui, a spus că va investi averea câştigată în afaceri imobiliare.

Citeşte şi LOTO vine cu schimbări. Care sunt priorităţile noului director general