Povestea lui Abel, un copil de 11 ani din Gorj care a rămas fără părinţi şi casă. Tatăl a fost omorât de un coleg, mama l-a părăsit

Abel este un băiețel de 11 ani din Jupâneşti, judeţul Gorj și până la această vârstă a trecut prin momente cumplite. Copilul are mare nevoie de ajutpr după ce tatăl său a fost ucis de un coleg de muncă, mama l-a părăsit și casa în care locuia cu bunica lui a fost mistuită de flăcările unui incendiu.

16 iul. 2019, 04:56
Povestea lui Abel, un copil de 11 ani din Gorj care a rămas fără părinţi şi casă. Tatăl a fost omorât de un coleg, mama l-a părăsit

Abel are 11 ani şi este premiant. Mai mult, apropiaţii familiei spun că în casa distrusă de flăcări se afla şi o sumă importantă de bani, obţinută din vânzarea unei locuinţe de familie, în Bumbeşti Jiu. De atunci, scrie presa locală, copilul plânge fără oprire şi nu mai mănâncă nimic. Are nevoie de sprijn, spun apropiaţii, pentru un acoperiş deasupra capului, unde să locuiască.

Citeşte şi 6 poveşti care ne arată ca omenia n-a pierit VIDEO

Abel și bunica lui au oferit un interviu. La momentul interviului, cei doi se aflau îmbrăcați cu haine donate de lume.

„De mic a fost bolnav. Mama lui nu îl ținea bine. La un an și trei luni mama lui l-a abandonat. L-a lăsat în fața casei unui vecin și a plecat. S-a judecat în tribunal custodia lui, si fiul meu l-a câștigat în instanță. Eu la 2 ani și opt luni l-am luat în Italia unde am trăit împreună cu un italian, însă acesta a murit. Ne-am întors acasă și fiul meu (tatăl lui Abel) a spus că se va duce să muncească, după o săptămână el a fost omorât. Așa Abel a rămas și fără tată. M-am judecat prin tribunal să câștig tutela lui. Mama lui e în Italia, mai are trei copii acolo. Pe Abel l-a uitat. Eu aveam un apartament, dar l-am vândut. Am vrut să îi ofer toate condițiile. Însă a venit acest incendiu și a luat tot. Ne-a distrus mobila, aveam două plasme în casă, tableta, toți banii. I-am adus tot ce am putut din Italia”, a spus bunica lui Abel.

Mai multe detalii pe antena3.ro.