Povestea lui Adrian Marţian, românul care are afaceri de sute de milioane de euro în Spania. Din ce scoate banii

România TV prezinta povestea fabuloasa a unui afacerist roman care scrie istorie printre miliardarii din Barcelona. Adrian Marțian este ardeleanul care a fost dezamagit de partenerii din Romania, chiar si de Adi Mutu, dar care da lovitura dupa lovitura in Catalonia cu afaceri mondiale. Cum arata viata acestuia si luxul orbitor in care traieste, vedeti de ora 23, intr-un reportaj de Marius Nita si Andreas Nyeste.

14 oct. 2018, 06:22
Povestea lui Adrian Marţian, românul care are afaceri de sute de milioane de euro în Spania. Din ce scoate banii

Martian este unul dintre milioanele de romani care s-au stabilit in Spania, dar printre putinii care au reusit sa faca afaceri de zeci, poate chiar sute de milioane de euro, informează România TV. Traieste de 18 ani in Barcelona unde face afaceri cu bio diesel si are asociati dintre cei mai bogati de pe planeta.

Citeşte şi Adrian Mutu, prima reacţie după ce a pierdut procesul şi la CEDO. Ce se întâmplă cu datoria de 17 milioane de euro către Chelsea

„Aici, daca te ajuta, te ajuta. Daca nu poate acum, o face in data cutare si te serveste. Dar, in Romania, du-te sa ceri la cineva o mie sau 10 mii sa vezi ce zice, ce-mi lasi garantie, imi lasi aia, am avut momente cand am lasat Rollex cu diamante garantie de 60 mii euro pentru 10 mii”, a spus Adrian Marţian. 

In ultimii trei ani a investit intr-o afacere cu care spera sa dea lovitura mondiala. L-a realizat pe Mr. Martian, un produs minune de curatare bio. „Au fost niste evenimente in viata mea care m-au adus la zero. S-au dus banii pe apa sambetei”, a mai spune omul de afaceri. 

Continuarea reportajului pe România TV, ora 23.