Povestea MAMEI care a născut o fetiţă la 70 de ANI: O voi MĂRITA atunci când împlineşte 15 ani FOTO

O pensionară din India a şocat tot Globul în 2008, atunci când a dat naştere unei fetiţe, după ce a împrumutat o sumă mare de bani pentru a primi un tratament controversat. Cu toate că în prezent are 74 de ani, bătrâna a promis că va mai trăi cel puţin 10 ani pentru a-şi vedea fiica măritată.

18 iul. 2013, 14:50

Rajo Devi Lohan a dat născut unui bebeluş pe nume Naveen în 2008, după ce a recurs la un tratament controversat. Cu toate că a fost la un pas de moarte din cauza unor complicaţii la naştere, ea este fericită că are un copil, lucru pe care îl aştepta de zeci de ani, potrivit Mirror.

Citeşte şi Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând FOTO

Mai mult, ea a intrat în Cartea Recordurilor pentru alegerea sa şi recunoaşte că fetiţa a ajutat-o să trăiască mai mult.

Singurul motiv pentru care sunt încă în viaţă, cu toate că sunt bolnavă, este Naveen. Ea este un dar de la Dumnezeu şi până nu se mărită nu îmi permit să mor. O voi căsători la 15 ani, dar până atunci pur şi simplu nu pot să mor„, a declarat femeia care locuieşte într-un sat izolat din India alături de soţul ei Ballo şi cea de-a doua soţie a lui, mai tânără, Umi.

Citeşte şi Surpriză la NAŞTERE: Un bebeluş a uimit un spital întreg. Mama copilului: „Nu mă aşteptam la asta”

Cu toate că realizează că este în vârstă, bătrâna nu se teme că fetiţa ei va avea probleme după moartea ei, adăugând că restul familiei va avea grijă de ea. Mai mult, ea va primi prin testament o suprafaţă mare de teren care o va ajuta pe viitor.

Îmi iubesc foarte mult mama. Îmi iubesc şi tatăl, dar îmi iubesc mama mai mult decât pe el„, a povestit fetiţa care este deja la şcoală.