Povestea MILIONARULUI care îşi petrece zilele pe străzi, făcând CURĂŢENIE. De ce face asta este INCREDIBIL

Un bărbat din Coreea de Sud, care locuieşte în Bahrain, are o pasiune ciudată. Chiar dacă are milioane de dolari în conturi, de 11 ani, în fiecare zi, el se plimbă pe străzile oraşului şi face curăţenie.

15 nov. 2014, 08:08

Cunoscut drept „Domnul Yo”, bărbatul este un investitor milionar cu un obicei foarte ciudat. În ultimii 11 ani, omul de afaceri coreean care trăieşte în Bahrain, se trezeşte în fiecare dimineață, înainte de ivirea zorilor, pentru a curăța străzile orașului său, potrivit Oditty.

Citeşte şi Un milionar din top 500, obligat să o primească pe fosta soţie în casa în care au locuit împreună

Mai mult, afaceristul are timp pentru a sorta și recicla gunoiul pe care îl colectează. Întrebat de ce face acest lucru de mai bine de un deceniu, răspunsul său pur și simplu a uimit jurnaliştii.

Pentru că vreau să fac asta„, a declarat Yo.

Prietenii şi familia îl poreclesc „Şeful curăţeniei”, datorită obiceiului său de a fi harnic în fiecare dimineaţă. Astfel, pare cu adevărat interesat de menținerea străzilor curate, asigurându-se că toată lumea se bucură de un cartier sănătos.

Există o mulțime de gunoi, iar acest lucru îi face pe oameni bolnavi explicat el. Asta cauzează probleme„, a adăugat milionarul.

Citeşte şi Cum faci un om să fie GOSPODAR şi să-şi plătească TAXELE: Un primar are REŢETA VIDEO

Yo este popular printre vecinii și prietenii săi, toţi vorbesc de el și devotamentul său uimitor față de curățenia unei țări care nu este a lui.

Astăzi, el este un exemplu de simplitate, modestie, și prezență frumoasă. Este un model pentru tinerii din Bahrain„, a declarat unul dintre prietenii săi arabi.