Povestea PISOIULUI care şi-a consumat deja o viaţă, după o EXPERIENŢĂ AMEŢITOARE FOTO

Un pui de pisică de doar şapte săptămâni şi-a consumat una dintre cele nouă vieţi, după ce a intrat în maşina de spălat, în timp ce stăpâna lui era cu spatele. Din fericire, cu toate că a fost văzută doar după ce programul de spălare s-a încheiat ea a supravieţuit.

16 aug. 2013, 14:46

Un pisoi pe nume Poppet s-a ascuns în coşul cu haine murdare, în timp ce Laura Gilholme, stăpâna sa, s-a întors cu spatele, dar a ajuns din greşeală în maşina de spălat, potrivit Mirror

Citeşte şi Condamnat la ÎNCHISOARE pe VIAŢĂ după ce a fost trădat de PROPRIA PISICĂ într-un caz de crimă

Eram la jumătate cu puneareaa hainelor în maşină când ea probabil a sărit în interior. Am realizat ce s-a întâmplat tocmai în momentul în care am deschis uşa. Se afla în stare de inconştienţă, iar vecinul meu a încercat să îi facă respiraţie gură la gură, dar apoi am dus-o de urgenţă la veterinar. Am crezut că a murit„, a povestit ea.

Citeşte şi Şocanta descoperire dintr-un GEAMANTAN care plutea pe un râu: Am auzit SUNETE SFÂŞIETOARE din el

Cu toate acestea, din fericire, veterinarul John Gunn a reuşit să o salveze. În prezent, animalul de companie este complet refăcut, aflându-se acasă, în oraşul Audenshaw, din Manchester, împreună cu Laura şi cu fiica ei Megan, de doar şase ani. Inedit este faptul că mâţa nu şi-a învăţat lecţia. Astfel, primul lucru pe care l-a făcut atunci când s-a întors de la veterinar a fost să sară direct în uscătorul de haine.