Povestea POLITICIANULUI care spune că A FĂCUT SEX cu un EXTRATERESTRU şi are un copil cu el

Un consilier municipal dintr-un oraş din Marea Britanie spune că a făcut sex cu o creatură extraterestră, aceasta având şi un copil cu el. Infidelitatea sa l-a costat, însă, scump, soţia sa nefiind deloc încântată de cele ce se petrec.

19 iun. 2013, 13:56

Simon Parkes, un consilier municipal de profesie instructor auto din oraşul Stakesby spune că a făcut sex cu un extraterestru pe nume Cat Queen (Regina Pisicilor), potrivit Mirror.

Povestea devine şi mai bizară, Simon afirmând că în urma contactului sexual a rezultat şi un copil pe nume Zarka. Din păcate, din cauza relaţiei sale extraconjugale şi extraterestră, bărbatul are probleme în căsnicie.

Citeşte şi Autorităţile au desluşit MISTERUL din jurul EXTRATERESTRULUI ţinut în FRIGIDER  de un BĂRBAT

Ceea ce se întâmplă este că ne ţinem de mână şi eu spun că sunt gata şi o tehnologie pe care nu o înţeleg ne duce într-o navă care orbitează pământul. Soţia mea a aflat despre asta şi este clar foarte nefericită. Asta a creat câteva probleme, dar nu este vorba de un contact uman, aşa că nu văd nimic rău în asta„, a declarat bărbatul, care are şi trei copii pământeni.

Consilierul local în vârstă de 53 de ani a făcut povestea şi mai credibilă după ce a recunoscut că şi el este, la rândul său, o fiinţă nepământeană. El a relatat că mama sa adevărată este un extraterestru verde de 2,7 metri cu opt tentacule lipicioase, pe care a văzut-o prima oară când avea doar şase luni, iar ea a apărut lângă pătuţul lui.

Bărbatul a acordat un interviu postului de televiziune britanic Channel 4, pentru documentarul „Confesiunile unui om răpit de extratereştri”. El a povestit că mama sa de pe altă planetă avea două „chestii lipicioase”, asemănătoare păstăilor de fasole în loc de mâini.

M-am gândit: astea nu sunt mâinile mamei, acelea sunt roz, şi mama mea are degete. Astea sunt verzi, ascuţite şi sunt doar patru. Mă uitam fix la faţa ei. Mi-a intrat în minte prin ochi şi mi-a trimis un mesaj prin nervul optic în creier, spunând «Eu sunt mama ta adevărată, sunt mama ta mai importantă»”, îşi aduce aminte Parker bizarul moment din copilărie care i-a schimbat întreaga viaţă.

Citeşte şi Extraterestrul din India: Vezi fetiţa cu capul de trei ori mai mare decât cel al  unui copil normal

Cu toate acestea, chiar dacă este răpit constant de extratereştri, cea mai recentă răpire având loc atunci când a fost smuls din maşină în apropierea oraşului Scarbourgh, politicianul recunoaşte că munca sa nu este afectată.

Este o problemă personală şi munca mea nu este afectată. Sunt mai interesat să repar cuiva acoperişul stricat sau să astup gropile. Oamenii nu vor să vorbească cu mine despre extratereştri. Primesc mai mult bun simţ de la aceste creaturi decât de la primărie„, a conchis el discuţia cu jurnaliştii.