Povestea POLIŢISTULUI TRĂDAT de propriul tată. A ajuns la închisoare după un gest NESĂBUIT FOTO

Un poliţist din America şi-a ieşit din minţi în momentul în care şi-a găsit tatăl, un fost pompier, în pat cu nora, chiar în dormitorul copiilor. Tânărul şi-a ameninţat atât soţia, cât şi propriul părinte cu un pistol.

05 aug. 2013, 06:03

Timothy John „TJ” Brewer, un bărbat de 33 de ani din Utah, ajutor de şerif, a fost arestat după ce şi-a atacat tatăl, în momentul în care l-a prins în pat cu nevasta, Logan Brewer, chiar în dormitorul copiilor, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un socru mic ghinionist. Vezi cum s-a făcut de râs la nunta fiicei sale VIDEO

Cu toate acestea, bătrânul Wesley „Corky” Brewer, de profesie pompier, a încercat să se sinucidă în momentul în care fiul său a descoperit că nevasta îl înşela chiar cu el. Astfel, folosind un cutiţit, el s-a înjunghiat, fiind transportat de urgenţă la spital. Chiar dacă tatăl era pe moarte din cauza rănilor provocate de arma albă, fiul aflat în stare de ebrietate a încercat să îl ucidă chiar în spital, cu ajutorul unui pistol.

Citeşte şi Bătaie pe holurile judecătoriei: Fost poliţist şi-a bătut fosta noră şi pe mama acesteia VIDEO

Incidentul a avut loc la începutul lunii iulie, atunci când Timothy a descoperit bizarul triunghi conjugal. TJ a fost eliberat pe cauţiune în data de 15 iulie, dar îi este interzis să consume alcool sau să îşi contacteze tatăl şi soţia. Mai mult, el trebuie să fie supravegheat în momentul în care îşi vizitează copiii. Dacă va fi găsit vinovat pentru tentativă de omor, bărbatul riscă până la doi ani de închisoare.