Povestea preotului care a omorât sâmbătă un motociclist, cu maşina. Ce spune martorul-cheie VIDEO

Preotul Balaban, cel care a accidentat sâmbătă seara un tânăr motociclist în vârstă de 25 de ani, după ce a virat fără să se asigure, a generat un scandal monstru în urmă cu trei ani în comuna Băneasa din judeţul Giurgiu. O enoriașă octogenară l-a acuzat atunci că ar fi încercat să o violeze.

07 oct. 2018, 14:21
Povestea preotului care a omorât sâmbătă un motociclist, cu maşina. Ce spune martorul-cheie VIDEO

Martorul-cheie al accidentului mortal de sâmbătă seara a vorbit în exclusivitate pentru România TV. „Am, ajuns la el  la 7-8 minute. Motociclistul era, săracul, numai sânge. O baltă de sânge sub el! Am telefonat la Salvare, la 112. Domnule, au trecut 40 de minute până au venit! Respira puțin, așa. E ceva inadmisibil! La un sfert de oră el mai respira, săracul! Și popa a stat acolo, se uita…lumea pur și simplu l-a înjurat. Când un copil tânăr moare, cel care a greșit să plătească! E păcat! Un băiat foarte tânăr, îl cunosc„, a spus martorul accidentului, pentru România TV.

Vecinii spun că accidentul de sâmbătă seară nu e primul provocat de popa Balaban. Ei știu și cine îl susţine pe preot. „E un judecător! Și ăla-l ține în brațe!„, susţine o vecină.

Preotul Balaban a ajuns celebru în urmă cu trei ani, când o enoriașă octogenară l-a acuzat că ar fi încercat să o violeze.