Povestea profesoarei care a scăpat de închisoare după ce s-a CĂSĂTORIT CU ELEVUL cu care a făcut SEX

O profesoară din America a găsit un mod inedit de a scăpa de închisoare după ce a fost prinsă că a întreţinut relaţii sexuale cu un minor, elev al şcolii unde preda. Ea s-a căsătorit cu acesta, chiar dacă era minor.

21 ian. 2013, 20:28
Povestea profesoarei care a scăpat de închisoare după ce s-a CĂSĂTORIT CU ELEVUL cu care a făcut SEX

Leah Gayle Shipman, în vârstă de 42 de ani, risca 15 ani de închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 15 ani. Singura metodă la care a putut să se gândească a fost să se căsătorească cu copilul. Pentru a realiza acest lucru, a fost nevoită să divorţeze de soţul ei, cu care era măritată de 19 ani.

Decizia nu a fost imediată, femeia a decis să recurgă la această metodă după doi ani de închisoare, atunci când băiatul avea 17 ani. Potrivit legilor din Carolina de Nord, Ison, actualul soţ al profesoarei, nu poate să mai fie considerat o victimă. Chiar mai mult, aceleaşi legi spun că soţul inculpatei nu poate depune mărturie în acest caz.

Fosta profesoară era condamnată la 15 ani de închisoare pentru viol. S-a căsătorit cu adolescentul la doar şase zile după ce a divorţat de fostul soţ. Dat fiind că tânărul era minor, el a avut nevoie de consimţământul mamei, care a fost de acord.

Căsătoria celor doi a fost făcută publică la doi ani după eveniment, în luna decembrie a anului trecut, când femeia a fost acuzată că s-a opus unei investigaţii a poliţiei privind acest abuz. Ea a primit o sentinţă de 30 de zile cu suspendare, potrivit NY Daily News.

În urma acestui scandal Leah Gayle şi-a pierdut licenţa de profesor.