Fabuloasa poveste a românului din Tecuci care spală mașinile Regelui Charles în Marea Britanie

Un tânăr din Tecuci, plecat să muncească în Marea Britanie, este cel care se ocupă de spălarea și întreținerea mașinilor Casei Regale Britanice. Eugen și-a deschis propria firmă în Marea Britanie, iar seriozitatea și ambiția i-au adus numai beneficii.
Alina Costache
12 apr. 2024, 14:27
Fabuloasa poveste a românului din Tecuci care spală mașinile Regelui Charles în Marea Britanie

Eugen este de loc din Tecuci, județul Galați. Nu o ducea deloc bine în România, scriu jurnaliștii britanici care s-au interesat de viața celui care îi spală și întreține mașinile regelui Charles și nu numai. Eugen Tudose a părăsit România în urmă cu şapte ani. Eugen a ajuns în Marea Britanie cu doar 100 de lire sterline în buzunar.

„Timp de două săptămâni, ca să mă pot descurca cu banii, am cheltuit cel mult doua lire pe zi si am dormit pe scaunele de la Victoria Coach Station”, a povestit Eugen pentru Anunțul UK

A ajuns în Marea Britanie cu gândul să-și găsească un loc de muncă de pe urma căruia să câștige un ban cinstit. Și a reușit. A primit un loc de muncă la Jaguar Land Rover, unde timp de patru ani a spălat mașini.

Cine este pictorul Vasile Mureșan, concurentul de la ”Chefi la cuțite”. Povestea sa de viață i-a emoționat pe jurați

„În ultimul an de muncă la Jaguar am decis să îmi deschid propria mea firma de spălătorie care oferă servicii la domiciliul clienților. După un an de zile am început sa îmi fac baza mea de clienți și contracte semnate, iar acum compania mea ajunge oriunde in UK”, a spus Eugen pentru presa britanică.

Experiența câștigată ca angajat la Jaguar Land Rover l-a ajutat foarte mult pe Eugen. Prima persoana faimoasa care l-a contactat a fost campionul mondial de box Chris Eubank, alături de care în 2022 a aparut într-un articol al unei publicații Marea Britanie.

Apoi, Eugen a fost contactat de Casa Regală a Marii Britanii.

„Cum am ajuns să spăl mașinile Regelui? Regele cu siguranță nu știe că eu sunt cel care îi spală mașinile. M-am trezit, într-o zi, cu un telefon de la oamenii lui, după care am mers la unul dintre palatele lui și am semnat un contract cu anumite clauze de confidențialitate. Îmi fac treaba cu seriozitate maxima, când spăl o mașină nu contează că e a Regelui sau a altcuiva”, a mai povestit românul.

Potrivit site-ului afacerii sale, prețurile la spălătorie încep de la 20 de lire sterline (spălare exterioară cu spumă, ceară și ștergere cu cârpă cu microfibre, dar și curățare jante, geamuri, mânere portiere).

Un alt pachet, ceva mai scump, Interior+Exterior, are preț începând de la 35 de lire sterline, dar oferă și curățare interioară, ștergerea plasticului de la interior și aplicarea de parfumuri, scrie Gandul.

Există însă și un serviciu Premium In&Out Valet, de la 50 de lire sterline, care, pe lângă serviciile de mai sus, oferă curățarea covorașelor cu șampon, în detaliu, cu peria, polish high gloss și cu ceară pentru strălucire și protecție.

O altă variantă pentru cei cu dare de mână este Full Valet , de la 85 de lire sterline, care oferă în plus: curățare scaune, covorașe, cu șampon + uscare, aspirare interioară, inclusiv în portbagaj, curățare cu abur și reîmprospătare cu parfum și polish exterior de înaltă calitate.

Povestea emoționantă a bătrânei care a creat isterie pe întreg mapamondul! A schimbat viața a milioane de oameni
Pentru cei care doresc un detailing al interiorului, prețurilor încep de la 105 lire sterline. În funcție de nivelul de murdărie, Eugen promite că mașina va arăta ca nouă. Mai mult, românul garantează că produsele sale de curățire nu distrug pielea sau plasticul.

Un alt serviciu oferit de Eugen este polish-ul exterior cu un aparat special, care începe de la 55 lire sterline.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!