POVESTEA s-a schimbat: Cum şi-a pierdut o vulpe COADA FOTO

O vulpe din Marea Britanie a schimbat cunoscuta poveste românească, perzându-şi coada într-un gard, după ce a stat atârnată timp de patru ore, până a fost salvată. Animalul a încercat să sară, dar coada ei a rămas blocată. În prezent, el este îngrijit, dar va rămâne cu acest handicap pentru restul vieţii ei.

17 apr. 2013, 17:27

Nefericitul incident în care o vulpe a rămas fără coadă a avut loc în sudul Londrei, în oraşul Norbury, potrivit The Sun.

Cu toate că în cunoscuta poveste românească vulpea este cea care îl păcăleşte pe urs şi acesta rămâne fără coadă, în Anglia vulpea a rămas fără coadă după ce a rămas atârnată într-un gard pentru aproape patru ore. Un localnic a observat animalul speriat care era blocat şi a anunţat Poliţia Animalelor, care a venit în ajutorul ei.

Citeşte şi O vulpe a furat un telefon. A trimis şi un sms VIDEO

Masculul a pierdut două treimi din stufoasa coadă şi există şanse puţine ca aceasta să crească la loc. Se pare că animalul a încercat să se caţere, dar a rămas blocat când a ajuns pe cealaltă parte. El a fost dus la spitalul de animale din Surrey, iar veterinarii încearcă să salveze coada rămasă. Ser pare că personalul spitalului va fi obligat să aputeze partea rămasă, după ce masculul continuă să o roadă.

Citeşte şi O vulpe a avut parte de surpriza vieţii ei când a intrat într-un iaz cu păsări

„Deoarece a fost suspendat atâta timp, nervi din coadă au fost smulşi, iar acum simţul începe să îi revină dar animalul nu poate să înţeleagă acest lucru în acelaşi mod ca şi noi, astfel că vrea să o muşte”, a declarat Ted Burden, medicul care a avut grijă de vulpe.

Citeşte şi Cumătra vulpe, la plimbare cu metroul prin Londra