POVESTEA SECRETĂ a ultimului HIT al lui Connect-R, „Dă-te-n dragostea mea”

Connect-R a dezvăluit, la România TV, care este secretul din spatele piesei "Dă-te-n dragostea mea".

04 aug. 2013, 17:52
POVESTEA SECRETĂ a ultimului HIT al lui Connect-R, „Dă-te-n dragostea mea”

Povestea piesei „Dă-te-n dragostea mea” a pornit de la întâlnirea pe care Connect-R a avut-o cu idolul său, Dan Puric. De aici şi până la iubirea de Dumnezeu nu a fost decât un pas.

Am avut o întâlnire cu idolul meu, cu domnul Dan Puric, şi mi-a schimbat un pic sistemul valoric. Mi-a spus la un moment dat: „Băi Ştefane, eşti foarte talentat, dar cumva partea aia sexuală trebuie transformată în dragoste”. Am stat şi m-am gândit foarte bine la ce mi-a spus şi am reuşit pe ultimul single să-mi expun nişte trăiri pe care nu voiam să le expun, şi anume dragostea faţă de Dumnezeu. Am reuşit pe o piesă cât se poate de comercială, cum e „Dă-te-n dragostea mea”, să spun de un Corinteni 1.13 pe ultima strofă. A fost controversată şi de unii colegi. Cu tot respectul le spun că înaintea mea a fost un mare părinte, Cleopa, care spunea „Mânca-v-ar Raiul”. Este un jargon transformat în ceva frumos „mai dă-te-n dragostea mea”. E un titlu frumos şi nu are nimic vulgar. Ba din contră, pe strofa trei apare un Corinteni: „Cântăm Corinteni/ Că fără dragoste am fi nimeni/ Amfibieni şi ambii avem/ Inimi care bat în acelaşi BPM„. Eu sunt foarte mulţumit că am reuşit să pun ceva din divinitate acolo„, a mărturisit, la România TV, Connect-R.

Mai mult, artistul s-a arătat extrem de încântat de faptul că primii care au observat această legătură dintre piesă şi divinitate au fost copii.

Am văzut nişte commenturi. „Dar ce este Corinteni? Este un joc nou?”. Asta m-a bucurat cel mai mult, copii s-au întrebat ce este treaba asta cu Corinteni. Dacă au deschis Biblia la Pavel şi au descoperit Corinteni 1.13 unde este cea mai frumoasă definiţie de dragoste dată vreodată, pentru mine e un mare câştig„, a spus artistul.

Citeşte şi Connect-R vrea să scrie o carte. Află despre ce vrea să scrie artistul