Povestea SKATERULUI ORB care a impresionat internetul: „Am vrut să fiu extraordinar” VIDEO

Povestea unui adolescent orb care face skateboarding de la vârsta de 10 ani, ajungând chiar să întâlnească adevărate vedete ale acestui sport, a impresionat sute de mii de oameni din întreaga lume, videoclipul care îi prezintă viaţa având un număr de vizualizări de aproape jumătate de milion.

04 feb. 2013, 16:09
Povestea SKATERULUI ORB care a impresionat internetul: „Am vrut să fiu extraordinar” VIDEO

Tommy Carroll, student în anul doi la Universitatea Northwestern, din Statele Unite, a practicat skateboardingul de când avea 10 ani, chiar dacă a rămas fără vedere la vârsta de doi ani, potrivit Mediafax. Petrecându-şi adolescenţa în Glenview, Illinois, tânărul a ajuns să stăpânească acest sport practicând pe o rampă locală în ciuda dizabilităţii.

Experienţele băiatului cu o voinţă impresionantă l-au adus în faţa unor adevărate celebrităţi ale skateboardingul, precum Tony Hawk. Postat pe site-ul de partajare de videoclipuri Vimeo, filmul care spune povestea tânărului l-a transformat pe acesta într-un erou, inspirând sute de mii de oameni şi ajungând astfel la aproape 500.000 de vizualizări în patru săptămâni.

Skateboardingul este considerat un sport periculos.  Un tânăr a avut cel mai mare noroc din lume, după ce a trecut milimetric cu placa de skateboard pe lângă moarte. Cu toate acestea, pasiunea pentru sporturile extreme i-a motivat pe trei tineri din California să construiască cel mai mare skateboard din lume.