Povestea telefonului care a STAT TREI LUNI pe FUNDUL unui LAC fără să se strice. Vezi ce marcă este FOTO

Un bărbat din Suedia şi-a pierdut telefonul într-un lac în urmă cu trei luni. Cu toate acestea, acum câteva zile l-a găsit. După ce l-a curăţat de noroi şi l-a lăsat la uscat, el a fost uimit să descopere că dispozitivul era funcţional, cu toate că nu ar fi trebuit să fie rezistent la apă. 

31 oct. 2013, 09:24

Roger Nilsson, un tânăr suedez, a pierdut un telefon model Nokia Lumia 800 în timpul verii, într-un lac din apropierea casei. Cu toate acestea, la începutul lunii octombrie, bărbatul a reuşit să găsescă dispozitivul blocat între două pietre, pe fundul lacului, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi CEL MAI IEFTIN TELEFON fabricat de Nokia, în curând, la vânzare în Europa

Inedit este faptul că după ce a fost curăţat de noroi şi lăsat la uscat pe un calorifer, smarphone-ul este funcţional. Acesta este şi motivul pentru care bărbatul a contactat compania Nokia prin pagina lor de Facebook, povestindu-le cât de fiabile sunt dispozitivele lor. Incredibil este faptul că acest model de telefon nu era proiectat să fie rezistent la apă, lucru care a atras atenţia internauţilor.

Citeşte şi Ce mărci preferă românii. Topul produselor şi al companiilor preferate de consumatori

L-am luat acasă şi am început să îl curăţ cât de bine am putut, avea mult noroi şi alge pe el. L-am lăsat la uscat pe un calorifer şi apoi l-am pus la încărcat„, a explicat tânărul.