Povestea TINEREI care are un MILIARD de vizualizări pe YouTube. Vezi ce face şi câţi bani câştigă

Cu videoclipurile sale amuzante, Jenna Marbles a devenit o adevărată vedetă pe internet. "Este caraghios că sunt atât de populară", a spus tânăra de 26 de ani, pe numele ei real Jenna Mourey (Marbles este numele căţelului ei chihuahua), la emisiunea TV "Good Morning America" de pe ABC.

24 apr. 2013, 11:16
Povestea TINEREI care are un MILIARD de vizualizări pe YouTube. Vezi ce face şi câţi bani câştigă

Nu îi vine să creadă că se bucură de un asemenea succes, relatează Agerpres. Are până acum peste un miliard de vizualizări pe YouTube. Cel mai popular videoclip al său, intitulat „Drunk makeup tutorial”, în care dă lecţii de machiaj în stare de ebrietate, a fost văzut de 15 milioane de ori.

Citeşte şi Şi-a lăsat iubitul să o machieze. Tu ai avea curaj? VIDEO

Ea locuieşte în prezent într-o casă luxoasă din Santa Monica, lucru pe care şi-l permite datorită activităţii online începute din întâmplare în 2010. Atunci împărţea cu nişte prietene un apartament la Cambridge (Massachusetts) şi s-a hotărât să se înregistreze şi să difuzeze un videoclip intitulat „Cum să îi faci pe oameni să creadă că eşti frumos”. A vrut să arate atunci cum puţin machiaj transformă o persoană „urâţică, ca ea” într-o figură sexi. Videoclipul a devenit imediat un succes pe internet.

Citeşte şi Cum arată soţia celui mai sexy bărbat din lume FOTO

Fanii ei sunt 75% adolescente de 13-17 ani. „În mintea mea, videoclipurile sunt uneori nepotrivite pentru tinerii de 13 ani, însă ei la asta se uită”, spunea recent Jenna în New York Times.

Citeşte şi O concurentă de la Miss Canada, descalificată pentru că a fost bărbat VIDEO

Tânăra nu vorbeşte prea mult de veniturile realizate. „Câştig mai mult decât am nevoie”, a spus Jenna în ziarul american. O platformă de vânzare de reclame online a estimat totuşi la peste 346.000 dolari veniturile generate în 2012 de vizualizarea videoclipurilor sale. Acest lucru ar explica de ce Jenna a refuzat oferte ale unor mărci de electronice sau de cosmetice.