Povestea tinerei care nu s-a mai EPILAT de OPT ANI: Sunt păroasă, dar frumoasă FOTO

O studentă din Marea Britanie spune că nu s-a mai epilat de opt ani, din adolescenţă, atunci când colegii râdeau de ea că are mustaţă. Cu toate acestea, ea recunoaşte că îşi mai tunde părul publian din când în când, atunci când se pregăteşte de sex, însă refuză epliarea pe picioare sau pe corp.

29 mai 2015, 07:36

Yasmin Gasimova, o studentă în vârstă de19 ani din Reading, şi-a fotografiat diferite părţi ale corpului, picioarele, bărbia şi abdomenul, postând ulterior imaginile pentru a se lăuda cu frumuseţea sa naturală, fiind mândră de corpul său, potrivit Mirror.

Citeşte şi Te epilezi cu ceară? Trebuie să citeşti ASTA

Astfel, ea recunoaşte că renunţă din când în când la părul facial, când este incomodată de el, însă de peste 8 ani a renunţat să se mai epileze.

Nu este infrisosator să fii păroasă. Într-o societate în care toată lumea se aşteaptă că femeile să se epileze, nu-mi este ruşine să recunosc că eu n-o fac. Renunţ la părul din anumite zone când merg în vacanţă, la plajă, însă, dacă mă întâlniţi într-o zi normală, să nu fiţi surprinşi când o să-mi vedeţi părul de mâini şi ce picioare păroase am. Cred că asta înseamnă să fii o femeie adevărată„, a scris tânăra într-un editorial dintr-o revistă studenţească.

Citeşte şi Spune-mi cum te tunzi jos ca să-ţi spun cum se tund alţii. Care-i stilul COAFURII tale PUBIENE FOTO