Povestea tinerei cu 97% din corp acoperit de PSORIAZIS. Lumea o consideră dezgustătoare, însă ei nu-i pasă

O tânără din Marea Britanie, care suferă de psoriazis de când i-a murit tatăl, povesteşte viaţa sa într-o lume în care toţi sunt dezgustaţi de aspectul său fizic.

21 aug. 2015, 10:35

Giorgia Lanuzza, de 24 de ani, s-a ales cu psoriazis după ce i-a murit tatăl. Trauma declanşată de pierderea acestuia a afectat-o atât de mult, încât semnele au început să i se vadă la scurt timp pe piele, potrivit The Sun.

Citeşte şi Psoriazisul: Cum te protejezi pe timpul verii?

Astfel, dacă la început, psoriazisul i-a apărut pe braţe şi în cap, treptat a început să i se extindă pe tot corpul, inclusiv pe faţă şi mâini. Ruşinea şi criticile celor din jur o făceau să îşi acopere complet corpul.

Eram doar o adolescentă şi tot ce îmi doream era să fiu că celelalte fete. Oamenii mă priveau că şi cum aş fi fost dezgustătoare şi ar putea să ia vreo boală. Pe stradă, se opreau şi se uitau fix la mine„, a declarat ea.

Cu toate acestea, în prezent, ea a decis că nu mai vrea să-şi ascundă pielea, aşa că a îmbrăcat mândră costumul de baie în vacanţă ei din Thailanda. Din păcate însă, Giorgia a fost nevoită să-şi scurteze vacanţă, iniţial plănuită să ţină 6 săptămâni, pentru că nu putea să reziste mai mult de 10 minute la soare.

Citeşte şi Uleiul care tratează cu succes psoriazisul