Povestea tinerei de 21 de ani, CĂSĂTORITĂ cu CINCI fraţi: Mă culc cu ei pe rând FOTO

O tânără de 21 de ani din India este căsătorită cu cinci fraţi. Potrivit tradiţiilor locale, odată ce s-a căsătorit cu unul dintre bărbaţi, ea a fost nevoită să se mărite cu toţi. În prezent, cele şase persoane, alături de un copil, locuiesc într-o singură cameră, fără paturi.

17 dec. 2013, 18:43

Rajo Verma, o tânără mamă de doar 21 de ani, este căsătorită cu cinci bărbaţi, toţi fraţi, potrivit unei tradiţii locale pe care trebuie să o urmeze, potrivit The Sun.

Citeşte şi Obiceiuri periculoase: Indienii se lasă luaţi în copite de vaci, pentru noroc şi bogăţie VIDEO

Ei trăiesc într-un sat din nordul Indiei, considerându-se o familie fericită, femeia culcându-se cu un bărbat diferit în fiecare seară. Mai mult, Rajo nu ştie al cui este primul lor copil, Jay, un băieţel de doar 18 luni.

„La început a fost puţin ciudat, dar nu favorizez pe niciunul. Mama mea a fost de asemenea căsătorită cu trei fraţi şi când m-am căsătorit ştiam că trebuie să îi accept pe toţi de soţi. Mă culc cu ei pe rând. Nu avem paturi, doar mai multe pături pe podea. Primesc mai multă atenţie decât majoritatea soţiilor”, a declarat femeia.

Citeşte şi Cel mai longeviv cuplu din lume, care a împlinit 87 de ani de căsătorie, îşi dezvăluie secretele

Guddu, primul dintre soţi, în vârstă de 21 de ani, povesteşte că a fost primul cu care s-a căsătorit, în urmă cu patru ani. El spune că toţi cei cinci bărbaţi întreţin relaţii sexuale cu femeia, dar nimeni nu este gelos, considerându-se o familie mare şi fericită. 

Citeşte şi ŞOCANT. O studentă din India, violată în grup de călătorii dintr-un autobuz din New Delhi VIDEO

Tinerii au participat la o căsătorie Hindu aranjată, primul soţ fiind considerat cel oficial. Cu toate acestea, potrivit tradiţiilor satului în care locuiesc, Rajo a fost nevoită să se căsătorească ulterior cu restul fraţilor, Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26, şi Dinesh. Cu ultimul dintre soţi s-a căsătorit în cursul anului trecut, în momentul în care Dinesh a împlinit vârsta de 18 ani.

Tradiţia provine dintr-o formă istorică de organizare a familiei, numită poliandrie, în care o femeie poate să se căsătorească în același timp cu mai mulți bărbați.

Citeşte şi CEL MAI MIC SALARIU din lume: A câştigat într-un an doar 2 euro şi 58 de cenţi