POVESTEA TRISTĂ a unor copii crescuţi de bunica lor într-un grajd. Părinţii i-au părăsit şi nu vor să mai audă de ei

În România, poveştile de viaţă dureroase ale oamenilor care nu au cu ce trăi de pe o zi pe alta sunt, din păcate, la ordinea zilei. Este şi exemplul unei familii dintr-o comună clujeană. Patru copii se chinuie să trăiască într-un grajd, alături de bunica lor. Ea este singura căreia îi mai pasă de cei mici, pentru că părinţii i-au abandonat şi nu vor să mai audă de ei. Trăiesc de pe o zi pe alta, iar acum riscă să rămână în stradă, informează România TV.

01 dec. 2015, 17:19
POVESTEA TRISTĂ a unor copii crescuţi de bunica lor într-un grajd. Părinţii i-au părăsit şi nu vor să mai audă de ei

Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul plin de suferinţă, bunica Raveica mărturiseşte că fiica ei şi-a lăsat cei patru copii fără nici o urmă de regret. Acum 6 ani, a plecat să muncească în Italia, dar nu pentru cei mici, ci pentru ea.

Am sunat-o în iulie să-mi dea bani pentru ochelari şi a zis că îmi dă. Am sunat-o după şi a zis să nu o mai sun„, a spus unul dintre copii.

Îs necăjiţi, chiar nu îi mai doreşte nici taică-su că e aici la doi paşi de ei şi nu vine să îi vadă„, a spus bunica micuţilor.

Bunica are 56 de ani şi a fugit de acasă cu cei patru copii pentru că soţul ei alcoolic o bătea mereu. Un om cu suflet i-a lăsat să stea la o fermă dezafectată, într-un fost grajd.

Eram fericită că nu stau cu frică. Mi-e greu, aici fac mâncare, aici le fac baie, aici dormim, mi-e foarte foarte greu nu am cuvinte să spun„, a spus femeia.

Pentru bunica Raveica, nepoţii sunt de fapt copiii ei.

Mă trezesc noaptea şi mă gândesc. Doamne fereşte poate mor. Ei unde o să stea? O să fie aruncaţi de colo colo„, a spus bunica celor patru copii.

Copiii au puţine amintiri despre cea care le-a dat viaţă, însă mărturiile sunt cutremurătoare.

Tot timpul dacă nu îi convenea ceva, ne bătea sau când veneam de la şcoală ea stătea afară pe pătură şi pe noi ne punea să facem curat. Nu vreau să vină acasă, nu mi-e dor de ea, mai bine stau cu bunica„, a spus unul dintre copii.

Ca şi cum nenorocirea nu era destul de mare, acum, proprietarul grajdului i-a anunţat că a vândut totul şi i-a rugat ca în câteva luni să plece.

În momentele alea când o să mă dea afară şi nu o să mai am unde sta, eu nu mai vreau să trăiesc ca să-i mai văd pe ei chinuiţi. Nu, nu vreau să mă gândesc„, a spus femeia.

Bunica se roagă la Dumnezeu pentru o minune. Îşi doreşte o casă în care să stea cu nepoţii ei, pentru ca aceştia să nu fie luaţi de lângă ea şi daţi la un centru de plasament.

Citeşte şi Îngerul în uniformă militară, sprijin pentru familii nevoiaşe. Un caporal îşi împarte salariul cu oamenii săraci