Povestea TRISTĂ a unui copil care nu se poate opri din ZÂMBIT, din cauza unei boli EXTREM de rare FOTO

Publicat: Joi, 05 Septembrie 2013 19:17 // Actualizat: Joi, 05 Septembrie 2013 19:47 // Sursa: RTV.net

Se spune că un părinte ar vrea să îşi vadă tot timpul copiii zâmbind. Cu toate acestea, dorinţa unei mame a devenit o povară, după ce băiatul ei a fost diagnosticat cu un sindrom care îl face să zâmbească tot timpul, dar care poate determina dizabilităţi de dezvoltare şi probleme neurologice.

Ollie Petherick, un copil de doar doi ani din Marea Britanie, suferă de un sindrom rar, numit boala Angelman. Astfel, el nu se poate opri din râs, fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze, potrivit The Sun. 

Citeşte şi Oameni cu afecţiuni BIZARE. De la sindromul mâinii de extraterestru, până la cel al glumelor proaste

Sindromul Angelman este o afecţiune genetică ce duce la dificultăţi de vobire, de echilibru şi de mers. Mai mult, există şi cazuri în care poate duce la crize epileptice. Boala se manifestă prin zâmbete frecvente şi izbucniri de râs. Din nefericire, nu există încă un tratament care să vindece acest sindrom atât de rar încât în Marea Britanie au fost raportate mai puţin de 1.000 de cazuri până în prezent.

Citeşte şi Boală rară. Povestea băieţelului care râde în continuu, însă nu poate să vorbească

"Zâmbetul lui mereu reuşeşte să mă înveselească. Cu toate acestea, mă tem pentru viitor. Mă întreb cum voi ştii dacă este supărat sau trist. Până atunci, doar mă bucur de băieţelul adorabil pe care îl am. Chicotul lui este incredibil", a povestit Annie Campbell, mama micuţului.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 oct 13:54
Votează email 0 email
...în urma unei traume. Ea a realizat că are altă voce în momentul în care îşi striga animalele în grădină. Citeşte şi Povestea TRISTĂ a unui copil care nu se poate opri din ZÂMBIT, din cauza unei boli EXTREM de rare FOTO “I-am dat un mesaj...
05 sep 19:33
... Se spune că un părinte ar vrea să îşi vadă tot timpul...
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H