Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep! Cum l-a cunoscut pe Toni Iuruc, bărbatul pe care familia ei nu l-a vrut niciodată! Cât de fericiţi pozau în public, iar acum şi-a sters şi pozele cu el de pe Instagram

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep. Vestea divorţului dintre sportivă şi Toni Iuruc a şocat întreaga ţară, pentru că nimeni nu se aştepta ca cei doi să se separe la nici un an de la nuntă, chiar dacă în ultima vreme au existat diverse speculaţii.

07 sept. 2022, 15:53

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep. La scurt timp după ce s-au căsătorit, celebra tenismenă declara faptul că vrea să se focuseze mai mult pe familie şi că îşi doreşte şi copii. Ei bine, asta a fost doar la început, pentru că de la un timp, Simona Halep nu mai părea aşa preocupată de viaţa personală sau cel puţin nu mai vorbea deloc despre soţul ei, deşi înainte avea doar cuvinte de laudă la adresa lui.

Soțul meu mă susține în cariera de tenis. Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane.

E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul. Mi-ar plăcea mult să am copii, dar ei mai pot aştepta puţin, pentru că am această plăcere (n.r. – tenisul) la care nu vreau să renunț.”, spunea Simona Halep, pentru Tennis Majors.

Citeşte şi: Simona Halep rupe tăcerea: „Nu eu l-am părăsit, ci invers!”. Românca a dat, în sfârşit, cărţile pe faţă!

Povestea tristă de dragoste a Simonei Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc păreau să trăiască cea mai frumoasă de dragoste în momentul în care şi-au unit destinele, în toamna anului trecut. Însă, distanţa şi timpul cât mai puţin petrecut împreună au dus la separarea celor doi.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunoscut în clubul Fratelli, iar apropiații cuplului spun că a fost dragoste la prima vedere. Prima oară s-au afișat împreună în anul 2019, atunci când constănțeanca a câștigat turneul de la Wimbledon. Primele fotografii l-au surprins pe Iuruc în tribune, apoi însoțind-o la Dineul Campionilor.

Din acel moment, sportiva nu s-a sfiit să apară mereu la brațul omului de afaceri, iar acesta a încercat să-și petreacă cât mai mult timp alături de ea, însoțind-o la aproape toate turneele de tenis.

Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în timp ce se aflau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea lui Iuruc. La acel moment, existau zvonuri că familia tenismenei nu au fost foarte încântaţi de Toni Iuruc, însă nu s-au opus relaţiei, ci i-au respectat decizia Simonei.

Toni Iuruc este un binecunoscut om de afaceri din Constanța, cu o avere estimată la câteva milioane de euro. Bărbatul în vârstă 43 de ani provine dintr-o familie foarte bogată de machidoni. Fiind înzestrat, potrivit apropiaților, cu o inteligență nativă, constănțeanul a avut succes în afaceri încă din tinerețe.

De-a lungul timpului, a dezvoltat afaceri importante și în prezent, face parte din cercurile exclusiviste ale oamenilor de afaceri din Constanța.