Povestea TRUPEI HEAVY METAL care are un PAPAGAL drept VOCALIST: Nu avem concerte LIVE VIDEO

Doi bărbaţi din America, alături de un papagal, au creat una dintre cele mai ciudate trupe de heavy metal din lume, numită Hatebeak. Cu toate acestea, membrii s-au despărţit în anul 2009, după cinci ani de activitate. 

15 nov. 2014, 12:07

Pentru mulţi oameni, atunci când vine vorba de muzică, nimic nu se compară cu zgomotul produs de muzica heavy metal. Din pasiune, Blake Harrison and Mark Sloan, doi ingineri de sunet au creat o trupă inedită în anul 2004, alegând să aibă drept vocalist un papagal. Ei l-au ales pe Waldo, un pagal african congolez, reuşind astfel să creeze trupa Hatebeak.

Citeşte şi Povestea BIZARĂ a unui PAPAGAL DISPĂRUT de ani de zile. Ce s-a întâmplat când a fost înapoiat stăpânului

Cei doi cântă la tobe şi chitară, ca apoi să înregistreze vocea papagalului în studio şi să creeze o serie de piese inedite care au atras atenţia fanilor. Chiar şi aşa, ei au ţinut să precizeze că este vorba doar de un proiect de studio, cu versuri de neînţeles şi fără melodie, atrăgând atenţia că nu vor cânta niciodată live la un concert deoarece ar stresa pasărea.

Noi nu cântăm live. Ar fi o adevărată tortură pentru o pasăre să audă muzica la peste o sută de decibeli. Waldo este singurul vocalist din Hatebeak. Produce sunete de papagal şi ştie câteva cuvinte„, a declarat Blake în cadrul unui interviu.

Citeşte şi Cel mai DEŞTEPT PAPAGAL. Îşi face singur o COADĂ din HÂRTIE VIDEO

În cei cinci ani de activitate, trupa a avut un adevărat succes, mai ales că identitatea lor nu a fost niciodată dezvăluită. Mai mult, muzica a fost apreciată de fanii heavy metal, fiind considerată stupidă şi interesantă în acelaşi timp. Trupa s-a despărţit în 2009, dar au lăsat în urmă numeroase albume şi zeci de mii de fani.