POVESTEA TULBURĂTOARE A UNEI DOAMNE. „Soţul meu are o viaţă dublă…”

De la 19 de ani...iar acum am 52....iubesc un barbat care, credeam eu, ca este viata mea, visul meu cel mai frumos si tot ceea ce Dumnezeu imi putea da mai pretios in viata. M-am inselat amarnic, pentru ca acum, dupa atatia ani, am descoperit ca a dus o viata dubla, ca atunci cand deja eram de 14 ani impreuna, si-a mai facut o iubita, de care eu am aflat mult mai tarziu. Insa nimic in comportamentul lui nu mi-a dat de gandit, pana intr-o zi cand... a disparut, iar eu am ramas cu 4 copii minori.

06 mai 2017, 11:52
POVESTEA TULBURĂTOARE A UNEI DOAMNE. „Soţul meu are o viaţă dublă…”

„Atunci, asta se intampla acum 2 ani, a inceput cosmarul meu, scrie imparte.ro. Am aflat ca distinsa prietena a lui este de fapt o asistenta, care plecase la munca in Italia si a considerat ca este bine sa-l cheme in vacanta unde lucra, asta ca sa nu mai vina ea in Romania. Cat am suferit atunci, cat m-a durut sufletul cand am aflat acest lucru…nu va puteti imagina. Cumplit! Si cu toate astea, cand a revenit in tara – dupa 3 saptamani – nu i-am zis nimic si am continuat relatia, binenteles el facandu-mi mereu aceleasi figuri, plecand mereu in mod misterioas…in Italia. Ce sa fac sa scap de acest cosmar? Il iubesc mai mult decat pe mine insami.

Citeşte şi Secrete sexuale pentru femeile peste 40 de ani

Nu stiu cum sa fac sa renunt la el, ce solutie sa adopt ca sa mi-l scot din inima si din minte. Nu imi place de nimeni, ratacesc pe drum ca o bezmetica in speranta ca voi adulmeca mirosul lui, ca-i voi auzi pasii, ca-i voi vedea zambetul. Dar…..nimic. El m-a uitat si dintr-o data tot universul meu s-a prabusit….sunt disperata, nu pot uita, nu ma pot indragosti de altcineva. Am incercat…degeaba…sunt irecuperabila”, a povestit Aurelia.