Povestea tumultuoasă a Mădălinei Dobrovolschi. Vezi cine este tânăra de 32 de ani, noul purtător de cuvânt al preşedintelui

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) este noul purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis. Despre ea se ştie în primul rând că a lucrat câţiva ani buni în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni şi moderator de talk-show, însă ceea ce puţin ştiu este că Mădălina are o poveste de viaţă tumultoasă. Bruneta a fost căsătorită vreo doi ani cu fotograful si consilierul politic Alex Mazilu, însă relaţia ei s-a terminat după ce tânara domniţă s-a îndrăgostit iremediabil de pilotul Tarom Emil Dobrovolschi, pe care l-a cunoscut, se pare, în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială.

31 aug. 2016, 18:32

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău), tânăra care a fost numită miercuri purtător de cuvânt al preşedintelui Iohannis, are o poveste desprinsă parcă dintr-o telenovelă. 

La începutul anului trecut, Madalina Puscalau, fosta realizatoare de la B1 TV, divorţa de soţul său, Alex Mazilu, si se cupla cu Emil Dobrovolschi, pilot la Tarom. Un an mai târziu, cei doi au făcut nuntă mare, pe marginea lacului din Chitila. Potrivit cancan.ro, evenimentul nu a fost deloc unul banal.

Spre exemplu, pe deasupra locului unde a avut loc petrecerea au trecut mai multe avioane care au făcut acrobaţii, aşa cum se întâmplă doar la pe la paradele militare în toată regula.

Incredibila lor poveste de dragoste a început în toamna anului 2014, atunci când Mădălina Puşcălău pare să se fi întâlnit pentru prima dată cu Emil Dobrovolschi, pilot Tarom, pe care l-a cunoscut în timpul unei deplasări cu aeronava prezidenţială. Pe atunci, aceasta era una dintre realizatoarele de emisiuni ale postului B1TV

Între cei doi se pare că a fost dragoste la prima vedere, fiindcă imediat după ce l-a cunoscut pe pilotul prezidenţial, Mădălina Puşcălău a divorţat de Alex Mazilu, fotograful cu care era căsătorită pe atunci.

Dacă la început relaţia cu Emil Dobrovolschi a fost ţinută într-un cerc restrâns de prieteni, acest lucru nu a durat foarte mult, fiindcă Mădălina Puşcălău şi-a mărturisit de atunci de nenumărate ori dragostea pe care i-o poartă pilotului care conduce aeronava prezidenţială, chiar şi pe reţelele sociale, unde a postat zeci de fotografii şi mesaje emoţionante.

De ziua pilotului, Puscalau a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu ei doi si i-a transmis acestuia: „La multi ani, dragostea mea! Te iubesc!”.

Fosta prezentatoare i-a compus o poezie iubitului, de ziua acestuia: „Cine as fi eu fata tine. Un copac fara frunze/Un cantec fara sunete/O zi fara lumina/Un piept fara inima…..Buze niciodata sarutate/Dimineti fara cer/Fara tine nu as fi. Fara tine nu mai sunt. Eu/Tot ce sunt eu/O parte din tine”.

Emil Dobrovolschi are doi copii dintr-o relatie anterioara şi este considerat unul dintre cei mai buni piloti ai Tarom. Interesant este că Dobrovolschi este cel care conduce chiar aeronava prezidenţială cu care călătoreşte Klaus Iohannis.

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău) a fost prezentată miercuri, la Palatul Cotroceni.

„Mă onorează această propunere, acest nou rol pe care mi-l asum începând cu această seară”, a declarat ea. „Ca jurnalist, am avut un crez pe care îmi doresc să îl port mai departe și în acest nou rol (…) — acela de a informa corect publicul. Cred că aceasta este misiunea noastră”, a spus Mădălina Dobrovolschi.

Ea a mărturisit că a avut nevoie de aproximativ două săptămâni în care să se gândească dacă acceptă propunerea pentru funcția de purtător de cuvânt.

„A fost o discuție undeva la jumătatea lunii august”, a povestit ea. „Este, până la urmă, și dorința mea, de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezența publică, pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă schimbarea în bine a României”, a adăugat noul purtător de cuvânt al șefului statului.

Mădălina Dobrovolschi are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Filosofie. Timp de peste 10 ani a activat în televiziune în calitate de reporter, prezentator de știri, realizator de emisiuni, moderator de talk-show.

Șeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie anul trecut când Tatiana Niculescu-Bran și-a anunțat retragerea din această funcție.