LOTO 6/49. Povestea ultimilor mari câştigători la loto. Ce au făcut cu toţii ca să nu ajungă în sapă de lemn

LOTO 6/49. Când peste noapte afli că te-ai îmbogăţit cu câteva milioane de euro, dacă eşti mai slab de înger, ideea că eşti milionar poate să-ţi ia minţile. Nu o spun doar psihologii, ci şi persoane care s-au aflat în situaţia asta. Trei dintre norocoşi care au reuşit să pună mâna pe potul cel mare de la Loto sunt de acord că "banii picaţi din cer îţi pot lua minţile".

23 sept. 2014, 11:46

LOTO 6/49. Peste Gheorghe Breaban din Vicovu de Jos, judeţul Suceava, norocul a dat în februarie 2004, atunci când a câştigat la Loto peste un milion şi jumătate de euro, un apartament în Bucureşti şi un BMW, scrie libertatea.ro. Poreclit în comună „miliardarul”, bărbatul şi-a ridicat cu banii câştigaţi două case şi a deschis o firmă de comercializare a materialelor de construcţie. El crede că ideal este ca sumele câştigate să fie investite. „Eu zic să investească într-o afacere care să garanteze profit în timp, poate în imobiliare. Dacă nu ştie cum să-şi drămuiască banii, îi va pierde repede, aşa cum au păţit şi alţi câştigători la Loto 6/49”, spune Gheorghe Breaban.

Citeşte şi LOTO 6 DIN 49. Cum să câştigi la LOTO 6 din 49 cu BANI PUŢINI. Vezi TOATE SCHEMELE

LOTO 6/49. Conturi mici la multe bănci

Adrian Tulumb (34 ani), din oraşul sucevean Fălticeni, a devenit bogătaş peste noapte în octombrie 2006, când a pus mâna pe potul cel mare de aproape două milioane de euro. Bărbatul recunoaşte că în momentul în care s-a văzut cu atâţia bani pe mână a fost luat de val, dar şi-a revenit cu timpul. El şi soţia şi-au ridicat o casă mare, şi-au luat două maşini de lux şi au investit banii în construcţii. „Sunt sigur că, dacă acela care a câştigat va face depozite mici la mai multe bănci, va avea de câştigat. Date fiind vremurile actuale vor apărea consilierii instituţiilor bancare care îi vor da sfaturi”, a mărturisit Adrian Tulumb.

Citeşte şi A câştigat 12 milioane de dolari la LOTO, dar nu renunţă la jobul de chelneriţă

LOTO 6/49. Nea Gică a pus mâna pe 5 milioane de euro

La finalul anului trecut, bucureşteanul botezat de presă „nea Gică” a înhăţat potul cel mare de aproape 5 milioane de euro. Bărbatul locuieşte şi acum în vechea casă din cartierul Fundeni. „Domnule, eu tot un trai modest duc. O parte i-am transferat-o fiului meu, iar restul l-am depus în bancă, în două feluri. Am făcut un depozit, de la care îmi vine dobândă cam 1.000 de euro pe lună, şi o altă sumă am investit-o în titluri de stat, de unde se strânge dobândă după doi ani. N-am un leu în casă. Planul a fost făcut de un consilier de la bancă”, a explicat „nea Gică”.