Povestea ULUITOARE a spălătorului de vase cu voce de aur care a primit „Golden Buzz” la „Românii au talent” VIDEO

Erno Varga a impresionat întreaga ţară cu momentul său pe scena de la "Românii au talent", obținând primul Golden Buzz al sezonului 10 din partea lui Andi Moisescu.

08 feb. 2020, 13:47
Povestea ULUITOARE a spălătorului de vase cu voce de aur care a primit „Golden Buzz” la „Românii au talent” VIDEO

Erno Varga (31 de ani) este din Oradea, iar povestea sa de viață bate filmul. Acesta a fost mutat, până la 18 ani, din orfelinat în orfelinat, în mai multe județe, pentru că mama lui își schimba des domiciliul, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Erno Varga s-a angajat ca spălător de vase la restaurantul unui hotel din Oradea și, de atunci, viața lui a început să se schimbe. Conform spuselor lui, proprietarul l-a motivat să fie un om mai bun. S-a îndrăgostit prima dată de muzică când a ascultat operă. Aceasta cântă la pian, cântă și cu vocea, deși nu are studii de specialitate.

ROMANII AU TALENT 2020. Cine a luat primul Golden Buzz în sezonul 10. Moment fabulos! VIDEO

Acum ceva timp, Erno Varga a devenit viral pe internet după ce un turist l-a filmat într-un parc din Oradea în timp ce, îmbrăcat în tricou, pantaloni scurți și șlapi, cânta la o pianină și cu vocea. În mai puțin de o lună, clipul ajuns pe Internet a strâns peste 650.000 de vizualizări.

„Am împrumutat de la colega mea vestita piele de găină. Trebuie să mergi exact acolo unde meriți”, a spus Andi Moisescu.