Povestea unei femei cu o OBSESIE BIZARĂ, pornită de la o METODĂ de înfrumuseţare BANALĂ: 8 ore pe zi fac asta

O femeie din Marea Britanie a vorbit despre o obsesie bizară, care a început să îi controleze viaţa. Astfel, ea a devenit dependentă de pensat, condiţie numită tricotilomania. Cu toate că la început voia doar să aibă sprâncene frumoase, în prezent tânăra a ajuns să îşi smulgă fiecare fir de păr de pe corp, timp de opt ore în fiecare zi, până ajunge să îşi facă răni.

26 sept. 2013, 18:51

La 27 de ani, Charlotte Starling, o femeie din Marea Britanie, suferă de o obsesie bizară care i-a distrus viaţa. Astfel, ea nu se poate opri din smulsul firelor, lucru care o face să aibă tot timpul răni pe corp, potrivit The Sun

Citeşte şi Extremele chirurgiei plastice: Femeia cu sânii ca fesele şi varianta umană a păpuşii Ken

Condiţia se numeşte tricotilomania, fiind întâlnită şi la alte persoane. Astfel, ea şi-a distrus vârful degetelor pentru totdeauna, în timp ce faţa şi sânii ei sunt plini de cicatrice. 

Aş face orice să găsesc un mod prin care să scot firele de păr. Este ca un drog şi sunt dependentă. M-a transformat într-o femeie demonică deoarece aş face orice pentru a găsi un mod prin care să îmi scot firele de păr şi să am un sentiment de uşurare. Cu toate acestea, sunt determinată să mă controlez pentru familia mea şi vreau să aduc la lumină această problemă deosebit de serioasă. Pot să trag de un fir de păr pentru mai multe ore, până reuşesc să îl scot. La sâni este cel mai rău, îmi scot toate firele de păr până sutienul se umpe de sânge. M-am transformat într-o pensetă umană„, a declarat femeia.

Inedit este faptul că totul a început din dorinţa de a arăta mai bine, dar s-a ajuns la desfigurare. La început, Charlotte voia să aibă sprâncene frumoase şi egale, dar metoda de înfrumuseţare a devenit obsesie în momentul în care fiica ei în vârstă de zece ani, pe nume Louie, a început şcoala. 

Charlotte a dat naştere copilei sale la vârsta de 16 ani, pe toaletă, fără să ştie că a fost însărcinată. Ea povesteşte că în ziua respectivă s-a simţit rău, iar atunci când s-a dus la baie a început să audă ţipete venind din vas. Când s-a uitat în jos, a văzut bebeluşul şi a început să ţipe. Ulterior a ajuns la spital, unde doctorii au avut grijă de copil. Chiar dacă s-a despărţit de tatăl copilului, ea a găsit un alt bărbat care i-a devenit soţ.

Citeşte şi Vine de pe o altă planetă. Obsesiile bizare ale femeii Barbie FOTO

Cu toate acestea, tricotilomania a apărut în momentul în care fetiţa a început şcoala şi femeia a ajuns să aibă atacuri de panică atunci când minora nu se afla lângă ea. Ulterior, ea a descoperit că pensatul o calma, dar în timp, a ajuns la dependenţă, stând în fiecare zi câte opt ore pe zi să îşi smulgă fire de păr de pe tot corpul.