Povestea unei fetiţe de 12 ani, ÎMPUŞCATĂ în FAŢĂ, care a dus la prinderea agresorului de pe PATUL de SPITAL

Un bărbat a terorizat un oraş din America, după ce a intrat în casa unei familii, ajungând ulterior în dromitorul unei fetiţe de 12 ani pe care a împuşcat-o în faţă. Inedit este faptul că minora a scăpat cu viaţă, reuşind în acelaşi timp să le ofere poliţiştilor direct de pe patul de spital destule informaţii despre agresor pentru a-l putea prinde.

10 sept. 2013, 17:27

Copila de 12 ani din Ohio a ajutat poliţiştii să îl prindă pe criminal, cu toate că se afla pe patul de spital după ce fusese împuşcată în faţă, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A vrut să îi facă o FARSĂ unui PRIETEN şi s-a ascuns într-un dulap, dar gluma a luat o întorsură MACABRĂ

Incidentul armat a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, atunci când minora a primit un glonţ în faţă în timp ce se afla în propria casă, în dormitorul ei. Anchetatorii spun că o a doua fată se afla în cameră în momentul incidentului, dar ea a scăpat neagresată. Câteva ore mai târziu, Bradley Harmon, un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost arestat, fiind principalul suspect în acest caz.

Citeşte şi Premieră în Germania. Un transsexual a născut un băieţel, dar nu a putut primi asistenţă medicală

În prezent, bărbatul are de plătit două milioane de dolari dacă doreşte să iasă pe cauţiune. Mai mult, nu se cunoaşte motivul pentru care micuţa a fost atacată, dar poliţia crede că ea era prietenă cu una dintre rudele lui Harmon.