POVESTEA unei STICLE cu MESAJ care te va lăsa FĂRĂ CUVINTE. Salut, numele meu este Mel şi am MURIT FOTO

Un bărbat a făcut o descoperire impresionantă în timp ce se afla la plajă. Astfel, el a dat peste o sticlă cu mesaj şi o poveste care l-a lăsat fără cuvinte.

29 aug. 2014, 15:42

Înainte de a muri de cancer, un bărbat pe nume Mel a scris o scrisoare inedită izvorâtă din iubirea lui pentru ocean. Astfel, el şi-a pus mesajul într-o sticlă, iar familia lui l-a aruncat în mare la scurt timp după ce bărbatul a murit.

Citeşte şi Un mesaj într-o sticlă aruncată în mare, descoperit după 50 de ani. Ce scria pe bilet FOTO

Acesta a fost găsit deja de o persoană, care a postat mai multe fotografii cu scrisoarea pe internet, ca apoi să respecte doleanţa decedatului de a-l arunca iarăşi în apă, pentru a fi găsit de alţi oameni.

Plaja Moss, Canada, 8.17.2014

Numele meu este Mel. Am trei copii frumoşi şi o soţie frumosă care avea 54 de ani când am murit eu. Iubesc oceanul, pescuitul în ape adânci, vânatul alături de cei doi fii ai mei şi plimbatul alături de întreaga familie pe plajă. Astăzi, familia mea m-a pus să mă odihnesc într-un loc pe care l-am iubit mereu, oceanul. Deci, aşa începe călătoria mea. Dacă găseşti acest mesaj într-o sticlă te rog să mergi pe paginea mea de Facebook unde trebuie să postezi o fotografie cu tine şi locul în care m-ai găsit, ca apoi să mă trimiţi înapoi în călătoria mea. Mulţumesc şi Dumnezeu să vă binecuvânteze„, este scris în scrisoarea din sticlă, alături de o fotografie a familiei lui Mel.

Citeşte şi Cel mai vechi mesaj găsit într-o sticlă purtată de apele oceanului intră în Cartea Recordurilor

Fotografiile şi povestea canadianului au făcut înconjurul pământului în timp ce el îşi continuă călătoria pe mare în aşteptarea următoarei persoane care o să îl găsească.