Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete: Cum au dispărut soţii Hill din maşină

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, dacă extratereştrii au ajuns pe Pământ şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

30 ian. 2016, 09:33

Într-un documentar pe această temă, prezentat de televiziunea americană CNN, sunt date publicităţii zece cazuri cele mai faimoase şi uluitoare de astfel de răpiri cunoscute vreodată. Iată unul dintre acestea.

Este vorba despre cazul lui Betty şi Barney Hill, a căror răpire ciudată a fost cel mai mult mediatizată în Statele Unite.

În data de 19 septembrie 1961, Betty şi Barney Hill, din New Hampshire, se întorceau acasă dintr-o călătorie în Canada. Deodată, ei au observat „o navă spaţială cu forma unei ţigări aprinse foarte strălucitoare” mergând pe cer şi părând că se îndreaptă  spre ei.

Soţii Hill au oprit maşina şi au privit, prin binoclu, ciudatul obiect zburător. Amândoi au văzut la un moment dat nişte figuri care nu păreau a fi ale unor fiinţa umane, în spatele geamurilor obiectului zburător. Soţii Hill s-au speriat, s-au urcat repede în maşină şi au plecat de-acolo, scrie presa americană.

Citeşte şi Poveşti ADEVĂRATE despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (II). Femeia ţinută 4 ore pe o navă extraterestră

După două ore, soţii Hill s-au trezit ca dintr-un somn adânc şi s-au pomenit la câteva zeci de kilometri de locul  de unde încercaseră să plece. Nu îşi aminteau nimic din ceea ce se petrecuse cu ei în cele două ore în care fuseseră, probabil, inconştienţi. Rochia lui Betty fusese sfâşiată, iar pantofii lui Barney erau scâlciaţi în ultimul hal, iar ceasurile amândurora se opriseră la aceeaşi oră.

Acest episod din viaţa lor i-a marcat profund. După mai mulţi ani, au cerut ajutorul unui psihoterapeut. În sesiuni de hipnoză individuale, ei au aflat misterul celor două ore în care ei fuseseră răpiţi de către fiinţe de pe altă planetă.

Citeşte şi Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete Partea I

Astfel, ei şi-au adus aminte că au fost răpiţi şi duşi în nava extratereştrilor. Aceştia i-au cercetat fizic în amănunt. Erau nişte fiinţe mici, cenuşii.

Locul în care au fost răpiţi de extratereştrii este însemnat şi se află pe autostradă. Povestea soţilor Hill i-a inspirat şi pe regizorii americani care vor face un film bazat pe experienţa fabuloasă a cuplului răpit şi eliberat de fiinţe de pe o altă planetă.