Poveşti adevărate despre oameni răpiţi de fiinţe de pe alte planete (IX) Trei femei luate de pe autostradă

Omenirea se străduieşte să dezlege unul dintre cele mai mari mistere, şi anume, dacă extratereştrii au ajuns pe Pamânt şi au făcut experimete pe pământeni. O serie de dovezi bine documentate răspund afirmativ acestei întrebări: Da, au existat cazuri uimitoare când extratereştrii au răpit pământeni.

12 mart. 2016, 05:24

În 1976, trei femei – prietene de-o viaţă, se întorceau acasă cu maşina uneia dintre ele, după o aniversare. La un moment dat, cea care conducea vehiculul a simţit dintr-o dată că nu mai stăpâneşte volanul şi viteza maşinii care devenise ameţitoare.

În scurt timp, au văzut un obiect zburător care semăna foarte bine cu un OZN, asemănător celor din filmele de ficţiune. Femeile s-au speriat când ciudata navă spaţială ce emitea o lumină foarte puternică  ajunsese chiar deasupra maşinii în care se aflau. În scurt timp, aveau să fie răpite de extratereştrii care le survolaseră maşina.

Când „s-au trezit”, erau cu maşina într-o parcare, lângă o păşune. Părea să fi ajuns acolo mergând în sensul opus celui pe care călătoriseră până atunci.

Cel mai şocant lucru pentru ele a fost faptul că niciuna nu îşi mai amintea ce se întâmplase în ultimele 80 de minute din viaţa lor, adică atât cât durase, probabil, experimentul lor extraterestru. Şi mai ciudat li s-a părut faptul că, pe trupurile lor, aveau urme inexplicabile de arsuri.

Au vorbit despre întâmplarea lor cu câteva secţii de poliţie din zonă, precum şi cu Marina americană. Au fost pe larg intervievate, dar fără vreun rezultat eficient, iar una dintre ele s-a hotărât să apeleze la ajutorul hipnozei regresive. Rezultatul a confirmat pe deplin temerile lor. Femeile fuseseră într-adevăr răpite, iar extratereştrii făcuseră experimente pe ele în OZN-ul lor.

Femeia care a acceptat şedinţele de hipnoză regresivă a descris testele ce i s-au făcut în cele 80 de minute cât cât s-a aflat în ciudata navă spaţială ca fiind o adevărată „tortură” şi foarte umilitoare.

Mai târziu, s-a aflat că în zona în care femeile s-au trezit în parcarea de pe sensul opus al drumului, în apropiere de păşune, au aflat că fuseseră văzute câteva OZN-uri în acea noapte. Fermierul local, care era şi  proprietarul păşunii, a povestit că a văzut un obiect zburător straniu, care emitea o rază de lumină foarte puternică spre pământ. Se pare că fermierul ar fi fost, fără să îşi dea seama însă, singurul martor al răpirii extraterestre a celor trei femei.