Poveşti cutremurătoare despre LUMEA DE DINCOLO / VIDEO

Este greu de crezut că o dată declarat mort poţi reveni la viaţă. Şi totuşi sunt oameni care au trecut prin această experienţă şi povestesc cu seninătate momentul întâlnirii cu divinitatea.

07 apr. 2015, 11:22
Poveşti cutremurătoare despre LUMEA DE DINCOLO / VIDEO

Pentru Voichiţa Demian, semnele care prevestau o întâlnire cu Dumnezeu au venit treptat. Întâi a primit o Biblie şi apoi a decis să treacă la regilia penticostală. Acesta a fost momentul când a avut o cumpănă, trimisă de Sus şi i-a pus la incercarea credinţa, este de părere Voichiţa.

Am ajuns in spital. Acolo am avut parte de o moarte clinica. In momentul in care ma vedeam la o anumita distanta de trupul meu, un inger era la dreapta, iar altul la stanga mea si auzem un cor de ingeri care canta asa de frumos. Eu nu am vazut nimic, cum au vazut altii, am simtit o pace asa cum nu am simtit-o niciodata, o bucurie care mi-a inundat sufletul, incat nu mai putea sa primeasca atata bucurie. Simteam ca, in sfarsit, plec acasa„, a declarat Voichiţa Demian.

Nu am auzit nicio voce, dar am simtit cum reintru inapoi in trup si am simtit acea durere. Dumnezeu a lucrat in asa fel incat asistenta care era acolo, plangea cu mainile mele in mainile ei si nu putea sa o duca nimeni de acolo, si nu putea sa accepte ca medicul a zis ca am cedat. Nu putea sa plece de acolo si a simtit ca am miscat putin degetul si a inceput sa strige: Nu v-am spus eu ca traieste! Traieste! Au acceptat cumva si medicii au venit si m-au pus la aparate si mi-am revenit„, a mai povestit femeia.

Cazul Voichiţei Demian, femeia întoasă din morţi de o forţă necunoscută, nu este singular. Sunt multe alte cazuri de români care au povestit despre experienţa întâlnirii cu „lumea cealaltă”.

Celebru este şi Ilie Dobre, olteanul care în urmă cu mai bine de 20 de ani a fost declarat mort. Dar pe când rudele se pregăteau să-l ducă la groapă, bărbatul s-a ridicat din sicriu şi a cerut apă.

Povestea lui Claudiu Lepădatu este la fel de cutremurătoare. Şi el a păşit în lumea de dincolo şi s-a întors să povestească ce a văzut acolo. „Am stiut ca acolo este mama mea, erau bunicii mei. Erau acolo si am inteles foarte clar ce spunea si ma strigau: „Claudiule, vino acasa!”. In cateva secunde mintea mea a devenit foarte clara, foarte limpede si am stiut ca am murit”, a povestit Claudiu.

Tot de domeniul irealului ţine şi povestea lui Raul Giurea. El a înviat din morţi în urmă cu mai bine de 7 ani, iar momentul l-a transformat radical. „M-am trezit la morga, noaptea. Eram pe o masa de inox, invelit peste cap cu un cearceaf si pregatit pentru autopsie„, a povestit Raul.

Am simtit niste fiinte de lumina care ma ridicau spre lumina. Una curata. Ceea ce m-a socat a fost linistea si pacea sufleteasca. Era o seninatate si o impacare si mi-am vazut viata, absolut tot ce am facut. Am vazut creatia lui Dumnezeu facuta dupa chipul si asemanarea lui. Acea fiinta de lumina a spus: Uite, asta este Omul! Era o fiinta de o beatitudine absoluta si vesnica„, a mai spus Raul Giurea.

Dar celor care au ajuns în Lumea de Dincolo nu li s-a arătat doar Raiul şi lumina lui Dumnezeu. Gavril Bărnuţiu, ateu declarat, s-a întâlnit faţă în faţă cu Diavolul. „Diavolul mi-a zis: Acum urmeaza-ma! Cand mi-a spus sa-l urmez am simtit ca o putere ma ridica de pe pat, dar fara sa puna cineva mana pe mie si am simtit ca sunt introdus intr-un vas. Si m-am vazut intr-o lumea intunecata cu un corp negru şi teapan. Aand am ajuns in fata unui tunel, m-am ingrozit. Era o lume de foc”, a povestit Gavril.

Acela a fost momentul în care, Gavril Bărnuţiu şi-a întors privirea spre Dumnezeu şi a început să se roage.