Poveşti INCREDIBILE din PERIOADA COMUNISTĂ: Serghei Mizil s-a împuşcat cu Nicu Ceauşescu

Cu toate că pare o istorisire desprinsă din filme, Serghei Mizil a povestit cum s-a împuşcat cu Nicu Ceauşescu în timpul unei petreceri. Astfel, familia Ceauşescu avea mai mulţi invitaţi la reşedinţa de la Snagov, toată nomenclatura comunistă fiind adunată acolo. Printre aceştia se afla şi tatăl lui Serghei, Paul Niculescu Mizil.

17 apr. 2014, 12:18
Poveşti INCREDIBILE din PERIOADA COMUNISTĂ: Serghei Mizil s-a împuşcat cu Nicu Ceauşescu

La marile petreceri ale Ceauşeştior participau şi copiii acestora. Astfel, potrivit Spy News, Nicu şi alţi câţiva invitaţi erau beţi şi, în timp ce Serghei trecea cu maşina prin pădure, s-au gândit să îi facă o glumă proastă, trăgând în el cu o carabină. 

Unul dintre gloanţe i-a trecut prin parbriz în timp ce Serghei se afla cu o fată în maşină, după ce o scosese pe aceasta la o plimbare. În acel moment, Mizil a oprit maşina şi a ripostat, începând să tragă spre Nicu Ceauşescu şi băieţii lui, spre disperarea securiştilor care îi supravegheau.

Citeşte şi Iubirea interzisă dintre Nicu Ceauşescu şi sora lui Serghei Mizil s-a încheiat cu o crimă

Odată ce a încetat lupta din pădure, Serghei Mizil, beat fiind, a început să tragă spre camera unde se afla un alt fiu al unui mare demnitar, Gyuri, fiul ministrului Fazekas. Din fericire, doarece consumase prea mult alcool, acesta dormea în pat şi gloanţele lui Mizil au nimerit doar peretele de deasupra capului, lăsând în urma o gaură imensă în perete.

Citeşte şi Nicu Ceauşescu, fiul excentric al dictatorului, ar fi împlinit 62 de ani GALERIE FOTO

Într-un final, Serghei a încetat focul doar la rugăminţile fierbinţi ale tatălui său.