Poveştile INCREDIBILE ale pământenilor care au vizitat alte planete (II)

Încă de acum două secole au existat oameni care au povestit că au călătorit pe alte planete. Unii dintre ei susţin că au ajuns acolo fie printr-o proiecţie astrală, fie prin tehnologii secrete ale extratereştrilor. Pare de necrezut ceea ce au povestit, dar unii dintre ei au spus că au şi dovezi că au ajuns pe alte planete. Discolse.tv a realizat un documentar pe această temă.

29 mai 2016, 07:12

Există oameni care au vizitat alte planete din sistemul nostru solar, iar când s-au întors pe Pământ, şi-au povestit experienţele trăite în Univers.

Cazul lui Howard Menger

Howard Menger pretindea că este un saturnian reîncarnat. El a povestit că a călătorit cu o „farfurie zburătoare” prin Sistemul Solar.

Interacţiunea lui cu extratereştrii s-a produs la vârsta de 10 ani, când a întâlnit, în pădure, o femeie misterioasă, care i-ar fi spus că el „este alesul” şi că este „predestinat pentru a înfăptui lucruri nemaipomenite”.

Menger a avut contact intermitent cu extratereştrii în timpul misiunii sale din Războiul din Pacific, dar după ce a plecat din armată, şi-a petrecut majoritatea timpului fiind „ghid” pentru vizitatorii de pe Venus şi Marte pe care i-ar fi ajutat să se „amestece” cu pământenii. În acest experiment, femeile de pe ambele planete au avut mari probleme cu vestimentaţia pământenilor: ele nu au suportat pantofii cu toc şi nici sutienele.

Citeşte şi Poveştile INCREDIBILE ale pământenilor care pretind că au vizitat alte planete. Cum a fost posibil

Mai târziu, Menger avea să-şi aducă aminte că el fusese de fapt reîncarnarea spiritului unui bărbat saturnian pe nume Sol du Naro, care intrase în trupul mort al unui copil de 1 an, pe nume Howard Menger şi provenea dintr-o relaţie de dragoste cu o femeie venusiană.

Menger susţinea că fiinţele şi civilizaţiile de pe Venus şi Saturn vibrează la frecvenţe mai înalte decât cele de pe Pământ, făcând astfel ca trupurile acestoramai „rarefiate” şi adesea „invizibile” pentru pământeni.

Menger a descris şi flora şi fauna pe care le-a văzut pe Venus. Erau arbori de Sequoia, animale necunoscute şi oameni care mergeau şi purtau îmbrăcăminte în culori pastelate.

El a făcut şi o călătorie pe lună, după ce a primit un cartof lunar care conţinea peste 15% proteine, de la un contact din Philadelphia. Călătoria pe Lună ar fi necesitat o săptămână şi jumătate de prelucrare  atomică pentru a fi redată o „expresie a realităţii”.

Când a revenit pe Pământ, Menger a povestit despre aerodromuri superbe, în formă de perlă, despre femei frumoase îmbrăcate cu rochii şi oferind tot felul de licori răcoritoare. A mai văzut şi trenuri plutitoare şi a întâlnit mai multe grupuri de turişti ruşi, germani şi japonezi. A mai povestit că a văzut un vehicul în formă de glonţ despre care se spune că ar fi fost rămăşiţa unei nave de explorare ajunsă acolo de pe o altă planetă.

Mai târziu, Menger a retractat povestirile despre călătoriile lui pe alte planete, punând totul pe seama unui experiment mental realizat de CIA, numai pentru a-şi retrage povestea sa originală din anii 1980.