Power Couple România la înălțime. Se aruncă cu bani pentru fete, care trebuie să schimbe o roată la 30 de metri deasupra mării. O concurentă a fost oprită de Dani Oțil

Moment tensionat la Power Couple România, în ediția din 19 februarie. Șapte perechi au mai rămas în lupta pentru titlul de cel mai puternic cuplu și premiul cel mare.

19 feb. 2024, 20:57

A început a treia etapă în competiția Power Couple România – La bine și la greu. Două cupluri au părăsit deja competiția, așadar, șapte perechi au mai rămas în cursa pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

În această seară are loc proba fetelor. Concurentele vor avea de schimbat o roată, pe o platformă ridicată la 30 de metri deasupra mării.

Citește și: Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, desființează reality show-ul ”Power Couple”, la care participă fiica sa cea mică. ”Mă ia somnul. Nu mă mai bag, e problema lor”

Proba este extrem de dificilă, spațiul de manevră de lângă mașină fiind foarte mic. Întâlnirea cu cricul și cheia în cruce nu va fi una ușoară pentru fete.

„Știu în teorie cam cum se schimbă o roată, nu știu cum e în practică”, a mărturisit Oana Matache.

„Eu mă potrivesc cu proba asta precum nuca-n perete sau precum sarea pe rană”, a comentat Eliza Natanticu. Partenerul ei știe foarte bine acest lucru: „Lizzie nu știe nici măcar cum arată o roată”.

Citește și: Emi de la „Noaptea Târziu”, răbufnire de milioane la Power Couple România: „Când femeia vrea să fie independentă și vrea să facă ceva și nu poate. Știi cum e: Vine prostul și rezolvă”

Lino Golden se arată încrezător în capacitatea logodnicei sale de a trece proba: „Deliei nu îi e frică nici de înălțimi, poate să schimbe și o roată 100%, acasă este foarte tehnică, strânge și ea șuruburi, mă ajută să montez lucruri, în familie avem un socru constructor”.

Încrederea băieților va fi măsurată în sumele pe care aceștia le vor investi cu ocazia acestei probe. Dani Oțil a fost nevoit să oprească proba în cazul unei concurente: „Nu pot să cred că a făcut asta!”, a comentat partenerul ei.

„Asta duce la anularea probei!”, a fost verdictul dat de Dani Oțil.