Poze inedite cu Horia Tecău, la spital. Sportivul este de nerecunoscut FOTO

Horia Tecău a vizitat marţi Spitalul Judeţean Constanţa, donând acestei unităţi medicale o parte din suma câştigată la Wimbledon.

25 nov. 2015, 10:25

Horia Tecău a mers la Spitalul Judeţean Constanţa însoţit de tatăl său, Romeo Tecău, şi a donat prin intermediul Organizaţiei Salvaţi Copiii, aparatură medicală în valoare de 80.000 de lei. El i-a vizitat pe micuţii din secţia de Neonatologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Constanţa şi le-a adus medicilor din cadrul secţiei de prematuri şi un cadou: un ventilator de suport respirator, care îi va ajuta să salveze cât mai mulţi copii.

Citeşte şi Horia Tecau, despre alertele din Europa: Nu am lăsat aceste terori să intervină în viaţa noastră

Modest şi cu zâmbetul pe buze, Horia Tecău a spus că gestul său este unul firesc, atunci când vrei să dai înapoi binele pe care l-ai primit. „Eu sunt foarte norocos pentru că am crescut sănătos, am avut parte de o educaţie bună, am avut specialişti în jurul meu, care m-au ajutat să ajung la acest nivel. Acest ajutor din partea oamenilor care m-au sprijinit vreau să îl dau înapoi, iar sentimentul că joci şi câştigi pe marile arene ale lumii nu se compară cu sentimentele pe care le încerc astăzi, aici.

Citeşte şi Tecău şi Rojer au câştigat Turneul Campionilor 2015, după o finală cu Mergea şi Bopanna

Încă înainte de Wimbledon m-am hotărât să mă implic într-o astfel de acţiune. M-am interesat, am cunoscut fundaţia Salvaţi Copiii, am luat legătura cu Gabriela Alexandrescu, mi-a prezentat o serie de proiecte, dar acesta m-a impresionat cel mai mult. Am zis că aceşti bebeluşi au cea mai mare nevoie de o şansă în viaţă. Putem să le oferim o şansă!„, a declarat Horia Tecău.