Poziţii sexuale, dietă şi alte ponturi ca să concepi o fetiţă

În ciuda faptului că sexul viitorului copil nu poate fi dictat cu exactitate prin metode la îndemână unui cuplu, câţiva sexologi renumiţi la nivel mondial au ajuns la concluzia că există o serie de poziţii sexuale şi ponturi de stil de viaţă care ar putea influenţa sexul copilului.

03 iul. 2013, 05:36
Poziţii sexuale, dietă şi alte ponturi ca să concepi o fetiţă

Potrivit studiilor, majoritatea femeilor isi doresc sa aiba cel putin o fetita. Va prezentam cateva pozitii sexuale si ponturi care se spune ca ar favoriza conceperea unei fetite.

Positii sexuale:

Femeia deasupra – Potrivit lui Ava Cadel, faimos terapist sexual, femeile care doresc sa fie mame de fetite ar trebui sa stea deasupra barbatului in timpul actului sexual. Ava explica faptul ca aceasta pozitie permite femeii sa controleze cat de adanc este penetrata. Si astfel femeia se poate retrage in momentul in care barbatul ejaculeaza, pentru a se asigura ca ejacularea se produce in apropierea intrarii in vagin. Sexologul sustine ca aceasta tehnica ingreuneaza traseul spermatozoizilor masculi catre ovul, avand in vedere ca au o limita de viata mai mica decat aceia care contin predominant caractere femeiesti.

Misionarul – Pozitia misionarului pare sa fie si ea indicata pentru conceperea unei fetite, in baza unei teorii similare. Astfel, spermatozoizii care contin cromozomul x (spermatozoizi femeiesti), pot calatori chiar si 5 zile pana la ovul. O astfel de pozitie permite acestora sa parcurga un drum mai lung, iar cei masculi pierd sansele in detrimentul lor, avand o durata de viata net inferioara.

Alte ponturi:

Calendarul sexual – Aceeasi specialisti sexologi sustin ca exista perioade propice in care o femeie ar avea sanse mai mari sa conceapa o fetita. Astfel, femeile care doresc sa aiba o fetita ar trebui sa aiba ultimul contact sexual cu aproximativ 3 zile inainte de ovulatie. Datorita faptului ca spermatozoizii feminini pot supravietuii pana la 72 de ore, acestia sunt teoretic singurii care ar ajunge la ovul, dupa ultimul contact sexual.

Interzis la orgasm – Dupa orgasm, corpul unei femei porduce o serie de substante care cauzeaza ca mediul vaginal sa devina alcalin. Spermatozoizii masculi adora un astfel de mediu, pe cand cei feminini adora mediul acid de dinainte de orgasm.

Continuarea pe Lyla.ro