Prăpăd din cauza furtunilor- Maşini înghiţite de ape, animale ucise de viitură, ambulanţă blocată, trafic paralizat VIDEO

Ploile din ultimele ore au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. La Cernavodă, maşinile aproape că au fost înghiţite de ape, pe străzi. În apropierea localității Mihail Kogălniceanu, aproximativ 120 de animale au fost ucise de viitură. În Tulcea, o ambulanţă a rămas blocată din cauza şuvoaielor, iar în Constanţa traficul a fost paralizat.

28 iul. 2017, 13:26

Aproximativ 120 de animale – capre, oi, miei, etc – au fost ucise, astăzi, în urma inundațiilor care au afectat județul Constanța. Acestea se aflau într-un țarc în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Proprietarul, Traian Borcea, susține că șuvoaiele de apă au venit pe neașteptate și nu a mai apucat să scoată mieii din incinta respectivă.

Potrivit reporterntv.ro, la cel mai recent bilanț realizat de proprietar rezultă că cel puțin 70 de animale s-au înecat, iar alte 50 au fost luate de viitură și au, probabil, aceeași soartă.

Constanța/ Ploaia din ultimele ore a paralizat traficul în Constanța. Situația cea mai dramatică este pe strada Soveja acolo unde a fost blocat traficul. Echipaje de la RAJA Constanța au fost mobilizare la fața locului. Constănțenii întâmpină probleme și Mamaia sau Alexandru Lăpușneanu. În zona Dacia, apa depășește jumătate de metru.

Și intersecția Ion Rațiu cu Mamaia este blocată.

În Cernavodă, maşinile au fost înghiţite de ape.

Tulcea/ Intervenţie de salvare în urmă cu puţin timp, două persoane surprinse de viitură în Tulcea au fost scoase din mijlocul apelor de pompieri. Alte 20 de persoane au fost evacuate de urgenţă.

O dubă a fost luată de o viitură în judeţul Tulcea, la intersecţia DN22 cu un drum judeţean, unde şoseaua este inundată.

O ambulanță a rămas blocată de vitură în Tulcea, în timp ce, în Constanța, Poliția a decis închiderea mai multor intersecții din cauza apelor.

Pacientul, un bătrân de 81 de ani, are probleme respiratorii.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi şi instabilitate atmosferică accentuată valabil până vineri seara la ora 23, după ce iniţial trebuia să expire la prânz.