PRĂPĂD după INUNDAŢII. Pompierii intervin în zonele lovite de viituri

Intervenţie dramatică a militarilor în zonele lovite de inundaţii. Împreună cu pompierii, ei scot apa şi mâlul din casele sininstraţilor. Evacuările au continuat şi peste noapte, iar zeci de oameni au dormit în căminele culturale, informează România TV.

28 mai 2015, 12:01
PRĂPĂD după INUNDAŢII. Pompierii intervin în zonele lovite de viituri

Oamenii încearcă să salveze ce mai pot în urma inundaţiilor extrem de puternice care au lovit localitatea Surduc, din judeţul Sălaj. În continuare curţile sunt pline de noroi şi apă. În zonă au intervenit echipajele de la ISU, militari, dar şi jandarmi care îi ajută pe oameni să îşi cureţe beciurile, curţile şi casele.

Sunt familii disperate pentru că nu le-a mai rămas nimic. În urma viiturii, le-a fost distrusă mobila, hainele, tot ce aveau în casă. Mai mult, ei au nevoie şi de alimente şi de apă, deoarece apa din fântâni nu mai este potabilă. La faţa locului au venit şi echipaje de la DSV care vor lua mai multe probe.

De asemenea, sunt probleme şi în Satu Mare, unde mai multe familii au fost evacuate, iar codul roşu de inundaţii a fost prelungit.

Citeşte şi COD ROŞU de INUNDAŢII. Vezi HARTA cu zonele afectate VIDEO