PRĂPĂD făcut de furtuni, grindină şi ploi torenţiale. Zeci de case au fost inundate, oamenii sunt disperaţi VIDEO

Ploile torenţiale, furtunile şi inundaţiile au făcut prăpăd în mai multe zone din ţară. În Oradea, apa a depăşit în unele zone jumătate de metru, iar un cămin studenţesc din Reşiţa a luat foc după ce a fost lovit de fulger. În Gorj, zeci de gospodării au fost inundate de o viitură, informează România TV.

05 mai 2017, 20:18
PRĂPĂD făcut de furtuni, grindină şi ploi torenţiale. Zeci de case au fost inundate, oamenii sunt disperaţi VIDEO

Furtunile au făcut prăpăd în Oradea, după ce apa a depăşit jumătate de metru. Un biciclist a fost filmat în timp ce se lupta cu apa adâncă din parcarea unui mall, dar s-a împotmolit şi, amuzat, a plonjat în apă, spre amuzamentul privitorilor.

Două echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă pentru a stinge incendiul de la un cămin de studenţi din centrul oraşului Reşiţa, după ce clădirea a fost lovită de fulger.

Din fericire, nu se afla nimeni în cămin în momentul în care a fost cuprins de flăcări.

În judeţul Gorj, a plouat cu găleata, iar zeci de case dintr-o comună au fost inundate. În alte două localităţi din Târgu-Jiu, o rupere de nori cu căderi de grindină a făcut ravagii. Şoferii din trafic nu au mai putut înainta din cauza gheţii şi au fost nevoiţi să tragă maşinile pe dreapta.

Iar pe Valea Oltului, circulaţia a fost blocată de căderile de pietre de pe versanţi. Trafic îngreunat a fost şi pe Valea Prahovei, din cauza ploilor torenţiale.

Citeşte şi Tornadă filmată în apropierea României. Imagini spectaculoase