Prăpăd pe şosea, la Suceava. A intrat cu maşina într-un copac, pe care l-a smuls din pământ, apoi s-a oprit într-un stâlp

Un şofer căruia i s-a făcut rău la volan a fost la un pas să provoace o tragedie, după ce a intrat cu maşina într-un stâlp, chiar în faţa unei grădiniţe.

12 apr. 2019, 12:18

O dubiță scăpată de sub control a făcut prăpăd pe o stradă din cartierul sucevean Ițcani. Șoferul a pierdut controlul volanului după ce i s-a făcut rău. Accidentul s-a petrecut vineri dimineață. Vehiculul a intrat într-un copac pe care l-a smuls din pământ și într-un stâlp.

Mașina a trecut în viteză pe trecerea de pietoni din fața unei școli și a unei grădinițe, iar apoi s-a oprit pe trotuar. Doar norocul a făcut să nu se întâmple o tragedie și pe trecerea de pietoni sau pe trotuar să nu fie nimeni la momentul accidentului.

La fața locului au intervenit cadrele de la SMURD. Acestea au acordat îngrijiri medicale șoferului, dar și unui bărbat care se afla în vehicul ca pasager. Șoferul a fost transportat la spital, el acuzând stare de rău. Pasagerul a refuzat transportul la spital. Polițiștii fac cercetări în acest caz.