Şi-a lăsat maşina pornită în faţa unei case de pariuri şi a găsit-o făcută praf. Ce s-a întâmplat VIDEO

Un șofer care și-a parcat mașina în fața unei case de pariuri a avut parte de o experiență neplăcută: un hoț i-a furat autoturismul și l-a avariat.

07 apr. 2015, 11:46

Un șofer și-a lăsat mașina cu cheile în contact preț de câteva minute, în fața unei case de pariuri. Un minor de 15 ani din Dej a profitat de neatenția bărbatului și a furat autoturismul. Nu a ajuns, însă, foarte departe, deoarece pe strada I.C. Brătianu a intrat într-un stâlp de metal, după ce lovise și o mașină parcată și mai multe borduri, scrie dejeanul.ro

Citeşte şi Trei eleve, lovite pe trecerea de pietoni. O tânără se află în comă VIDEO

Între timp, șoferul a ieșit din localul respectiv și și-a dat seama că cineva îi furase mașina, așa că a sunat la 112. Până la sosirea poliției, câțiva locatari din blocurile de pe I.C. brătianu au reușit să-l imobilizeze pe hoț, care are un cazier bogat, după cum aveau să descopere oamenii legii. Infractorul a fost condus la sediul poliției și pus să dea declarații, dar a fost eliberat, deoarece, în cazul minorilor cu vârsta de până la 16 ani, înainte de a fi reținuți, legea prevede să fie supuși unui control psihiatric.

În ceea ce-l privește pe păgubit, acesta va fi nevoit să suporte reparația din propriul buzunar, deoarece mașina era una de serviciu.